niktsol Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Γεια σε όλους. Πρόσφατα, αγόρασα μια SAPPHIRE ATI X1050 AGP για το PC μου. Η κάρτα, όπως αναγράφεται στη συσκευασία, υποστηρίζει AGP 4X. Το PC μου έχει τη μητρική ASUS P4S533 με υποστήριξη AGP 4X/2X. Εγκαθιστώντας τη κάρτα στο AGP slot, είδα πως το μηχάνημα δεν bootαρε καθόλου και δεν έδινε καν σινιάλο στην οθόνη. Την κάρτα την άλλαξα με το ίδιο μοντέλο, και πάλι το πρόβλημα υφίσταται. Εννοείται βέβαια πως με τη παλιά μου κάρτα, Power Color Ati δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στο μεταξύ στο manual της κάρτας δεν έχει κάποια έξτρα συνδεσμολογία π.χ. με το 4πινο καλωδιάκι που βγαίνει απο το τροφοδοτικό, ενώ η παλιά μου κάρτα το είχε. Έχω τροφοδοτικό Thermaltake στα 700 watt. Καμιά ιδέα κανείς;;
Nikosgiann Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 επειδη εχω παρομοιο προβλημα,προφανως η μητρικη σου δεν υποστηριζει την καρτα γραφικων σου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Οχι την υποστηριζει. Οι μητρικες με μη υποστηριξη AGP 3.0 (1,5 βολτ) καρτες γραφικων ειναι ελαχιστες και εκτος αυτου εχουν ενα 'δοντακι' παραπανω στο σλοτ οποτε η καρτα δε θα εμπαινε καν. Δε μου παει το μυαλο καπου δυστυχως... :S Εστω και χωρις οθονη, τον ηχο φορτωσης των windows τον ακους?
Nikosgiann Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 εμενα γιατι δεν την υποστηριζει? δες το θεμα 'ΠΡΟΒΛΗΜΑ'.. Αμα εχεις καποια λυση,παρακαλω πες μου
EddieObscurant Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Αν υπάρχει bios update για την μητρική σου δοκίμασε το μήπως και λυθεί το θέμα. Δες επίσης μήπως υπάρχει κάποιο switch στο Μanual της μητρικής σου για το πότε θα δουλεύει σε 2χ και πότε σε 4χ.
niktsol Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Οχι την υποστηριζει.Οι μητρικες με μη υποστηριξη AGP 3.0 (1,5 βολτ) καρτες γραφικων ειναι ελαχιστες και εκτος αυτου εχουν ενα 'δοντακι' παραπανω στο σλοτ οποτε η καρτα δε θα εμπαινε καν. Δε μου παει το μυαλο καπου δυστυχως... :S Εστω και χωρις οθονη, τον ηχο φορτωσης των windows τον ακους? Όχι φίλε μου, δεν γίνεται καμιά διαδικασία για boot. Δεν ακούγεται καν το μονό μπιπ,που είναι σαν σινιάλο κατα την εκκίνηση του pc -----Προστέθηκε 19/10/2008 στις 05 : 04 : 54----- Και το παράδοξο παιδιά είναι πως την άλλαξα 2 φορές, τη κάρτα. Να είμαι πια τόσο καντέμης και να έπεσα σε προβλήματική παρτίδα; . Τελοσπάντων θα δοκιμάσω τη κάρτα και σε ένα άλλο pc και θα κάνω και ένα bios update. Όποια άλλη ιδέα, ευπρόσδεκτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.