foufoutakos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους.Αποφάσισα ν'αγοράσω laptop με 17 οθόνη .Θέλω να βλέπω εργάκια στο δωμάτιό μου από απόσταση και όχι να το έχω μονίμως στα γόνατά μου και να ξεστραβώνομαι ,οπότε καταλαβαίνετε ότι παίζει ρόλο η αξιοπιστία της οθόνης ,όπως και η δυνατή κάρτα γραφικών .πέραν τούτου ,είναι απαραίτητο να παίζει e-sata για να συνδέω τον εξωτερικό σκληρό και να διαβάζει απο εκεί τ'αρχεία (έργα ,τραγούδια) ,να έχει μπόλικη μνήμη (τα 3 με τα 4 gb ,έχουν μεγάλη διαφορά στην απόδοση?) και να συνδέσω και μια εξωτερική κάρτα ήχου για virtual dj mixing απολαύσεις (με τη συνδρομή εξωτερικής κονσόλας με δικιά της κάρτα ήχου) .Δε λέω όχι και στο hdmi για μελλοντική σύνδεση με κανά κτήνος τηλεόραση .Στα λεφτά βάζω οροφή τα 1200 .Τι μου προτείνετε φίλοι μου ?Ξέρει κανείς αν βγουν στην αγορά πριν/μετά τις γιορτές ,νέα μοντέλα ,ώστε να περιμένω κανά 3μηνο ?Ευχαριστώ και περιμένω τις συμβουλές σας .
paofreak Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Αυτα τα δυο μοντελάκια κατα τη γνώμη είναι πολύ καλές αγορές...3 Gb είναι αρκετά για να πετάει το μηχάνημα... Καλο ΣΚ http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1133268&Manufacturer=HP&category=69977907&catalog=21 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1159615&Manufacturer=HP&category=69977907&catalog=21
alexjm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μιάς και έχεις βάλει υψηλό στάνταρ στα λεφτά, και βασική σου προυπόθεση είναι να βάζεις την οθόνη μακρυά στο χώρο σου για να απολαμβάνεις ταινίες, γιατί δεν κοιτάς να πάρεις έναν laptop 15" και να πάρεις και μία οθόνη widescreen 22" ? Νομίζω είναι πιο αποτελεσματικό αυτό τι λές?? Και κοίτα προς μάρκες hp compaq, dell και toshiba.
kotetsi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 +1 για τη σειρά Pavilion DV7 και με μελλοντική αντικατάσταση του σκληρού δίσκου με έναν στις 7200rpm αν χρησιμοποιείς αρκετά το φορητό για μιξάρισμα μουσικής.
foufoutakos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 ...η αλήθεια είναι ότι και γω προς το dv71030ev σύγκλινα ,όμως κάτι με τρώει να μην αποκλείσω τη φερεγγυότητα που προσφέρει η συνεργασία toshiba - hp (δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει όμως) .Παρεπιπτόντως ,κοίταξα στο site της hp και είδα ένα μοντέλο ολοκαίνουργιο με 18άρα οθόνη που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Ευρώπη...σκέφτομαι ,να περιμένω η όχι...τεσπα ,η σειρά pavillion dv7 που προαναφέραμε ,ποιά "αδύναμα" σημεία έχει?δε μπορεί να είναι το τέλειο pc,αλλιώς θα το αγόραζαν όλοι!ρωτάω για να δω αν μπορώ να κάνω υποχωρήσεις στα σημεία που υστερεί (μιας και ο core 2 duo 8400 ,τα 3 gb μνήμης και η 9600mgt είναι "τούμπανα" ,μήπως υστερεί π.χ σε οθόνη ή σε τροφοδοτικό (θυμάστε για την κονσόλα ,ε?) ή ακόμα σε θόρυβο και κρασαρίσματα (σετάρισμα bios κ.λ.π...) . Τέλος ,πολύ ενδιαφέρουσα η ιδέα για την προσάρτηση 22άρας wide ,αν και μου φαίνεται πολυτέλεια .Ευχαριστώ όλους για τις απόψεις τους και...περιμένω και άλλα
paofreak Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 ...η αλήθεια είναι ότι και γω προς το dv71030ev σύγκλινα ,όμως κάτι με τρώει να μην αποκλείσω τη φερεγγυότητα που προσφέρει η συνεργασία toshiba - hp (δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει όμως) .QUOTE] Tι εννοείς συνεργασία Toshiba - Hp ?? Μπορείς να το εξηγήσεις? Το 18αρι το HP μου είπαν στο πλαίσιο ότι θα το έχουν τελος Νοεμβρίου και θα είναι τούμπανο αλλά τιμή δεν ξέρανε. Το dv7-1030 είναι όντως "too good to be true" αλλά μαλλον δεν θα το πάρουν όλοι ίσως γιατί δεν αρέσει σε όλους η ίδια...γκόμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.