Προς το περιεχόμενο

Διαβαζει ο δισκος κ το PC κανει Reset.Προβλημα.

TechnoPrisoner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι συμπτωση αλλα ολα ξεκινησαν οταν εγραξα απο το 2ο δισκο μου (500gb WD SATA) ενα ISO αρχειο 6GB σε double layer δισκακι στο DVDR,το οποιο γραφτηκε,στη προσπαθεια μου κ κατα τη διαρκεια εγγραφης παλι ενως παρομοιου αρχειου απο τον ιδιο δισκο το PC εκανε COLD RESET!

στη συνεχει Βοοταρει το μηχανημα,ενοειται το δισκακι καηκε,δοκιμαζω να γραψω παλι το αρχειο,ξανα COLD RESET,3 φορες το ιδιο αποτελεσμα,το ποσοστο εγγραφης ηταν σε διαφορετικο σημειο καθε φορα που το μηχανημα εκανα Reset.

Aυτο που καταλαβα ειναι οτι οταν γινεται αναγνωση/εγγραφη μεγαλων αρχειων απο/προς το συγκεκριμενο δισκο τοτε προκαλειται το Cold RESET.Δοκιμασα να κανω μεταφορα αρχειου 4GB και δε τα καταφερα,επισης δοκιμασα να παιξω AVI και ειχα 1 RESET κ παλι.

κατα τα αλλα δουλευει μια χαρα,mp3 τα παιζει χωρις προβλημα,file find επισης κανενα προβλημα.

πρεπει να τον εχω περιπου 4 χρονια.

καμια προταση για να διορθωσω το προβλημα?

ευχαριστω.

Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω. Κανε τα εξης: 1.Απενεργοποιησε το αντιικο την ωρα της εγγραφης 2. Αδειασε λίγο χώρο στο σκληρό. Σε εμενα πιάνει !

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση αλλα δυστυχως το προβλημα παραμενει.

εχει καπου 150gb χωρο,εκανα disable το antivirus (αν κ μου φαινεται περιεργο αυτο να ελυνε το προβλημα) κ παλι τπτ.

τελικα βρηκα την αποδειξη αγορας του δισκου κ ειδα οτι τον εχω μολις 2.5 χρονια.Με την εγγυηση τι γινετε?Αν δε κανω λαθος 5 χρονια δινει η Western Digital?Που τον πηγαινω για επισκευη/αντικατασταση?το καταστημα που τον αγορασα εκλεισε.

Δημοσ.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το αυτόματο restart μήπως πάρεις καμιά πληροφορία που να βοηθάει απ' την μπλε οθόνη που λογικά θα εμφανιστεί. Πιθανόν να υπάρχει και κάποιο entry στον event viewer.

post-16437-129062975231_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...