Προς το περιεχόμενο

Μπλε οθόνη στα Windows Vista

mascuale

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω Windows Vista Ultimate 64 bit. Κατά την χρήση τους και χωρίς προφανή λόγο μου έβγαζε κατά καιρούς μπλε οθόνη. Προσεπάθησα να επανεγκαταστήσω τα Windows αλλά αφού τα φόρτωσε και έκανε επανεκκίνηση για να ολοκληρώσει την εγκατάσταση, μου έβγαλε μπλε οθόνη με μήνυμα σφάλματος που δεν επρόλαβα να διαβάσω και εν συνεχεία έκανε αυτομάτως επανεκκίνηση. Το ίδιο επαναλαμβάνεται συνεχώς και αυτομάτως, όσες φορές και αν το αφήσω: ο υπολογιστής επανεκκινεί και βγάζει μπλε οθόνη.

Μετά απ’ αυτό και όταν προσεπάθησα να εγκαταστήσω πάλι τα Windows στον ίδιο δίσκο, στον οποίο τα είχα ήδη φορτώσει (επέλεξα δηλαδή boot from CD), μου έβγαλε πάλι μπλε οθόνη με το εξής μήνυμα σφάλματος:

***STOP: 0X0000007E (0XFFFFFFFFC000005, 0XFFFFF8000985E251, 0XFFFF98000A05B98, 0XFFFFF98000A05570)

Αυτήν την φορά η μπλε οθόνη παραμένει και έτσι μπόρεσα να διαβάσω το ανωτέρω μήνυμα σφάλματος.

Άλλαξα τον σκληρό δίσκο, στον οποίο θα εγκαθιστούσα τα Windows και γίνεται ακριβώς το ίδιο.

Μήπως ξέρει κανείς τί είδους σφάλμα είναι και πώς διορθώνεται; Εγώ πιθανολογώ ότι κάποια συσκευή (μητρική, μνήμες, κάρτα γραφικών ή άλλη δεν λειτουργεί σωστά). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...