_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 <<Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του , ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.>> ZELDA είσαι στις δυό τελευταίες κατηγορίες. Εκτός από ημιμαθής και ψευτοτσαμπουκάς,έχεις και μειωμένη αντίληψη για να καταλάβεις τι κάνει το κάθε υλικό. Μας έβγαλες τα μάτια με τις ανορθογραφίες σου. <<επίσης>> γράφεται,όχι <<επίσεις>>. Απάντηση στον από κάτω!: Απάντηση πήρε.-
Praetorianos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Εγώ μόνο τον topic starter λυπάμαι που ρώτησε κάτι συγκεκριμένο για μια ρημάδα μόνωση για ένα δωμάτιο (φαντάζομαι μη επαγγελματικό στούντιο, πόσο μάλλον κινηματογράφος) και απάντηση δεν έχει πάρει. Φιλαράκι στην θέση σου θα έπαιρνα υπόψιν ότι είπαν τα δυο παιδιά στο forum και επειδή δεν έχω ιδέα ποιος έχει δίκιο, θα πήγαινα και σε ένα κατάστημα να μου πουν κι εκεί την γνώμη τους.
xardas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 εχει χασει την μπαλα το topic το παλικαρι θελει να κρατησει τη φασαρια απο την ηλεκτρικη σκουπα της μανας του και την τηλεοραση που βαζει τερμα η γιαγια και εσεις κανετε λες και θα μπουνε μεσα στο δωματιο οι sodom για να σπασουν το ρεκορ εντασης απο συγκροτημα...δεν ειμαι επαγκελματιας οπως εσεις αλλα πιστευω οτι το εχετε εξειδικευσει πολυ για μια τοσο απλη ερωτιση
pnklout Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν, σκέφτομαι να “μονώσω” με ricofon την πόρτα του δωματίου μου ώστε να μην περνάει ο θόρυβος απο τον έξω χώρο μέσα στo δωμάτιο μου! Και έχω την εξής απορία... Το μονωτικό υλικό (που βρήκα το Practicker) θα πρέπει να το τοποθετήσω στην μέσα μεριά της πόρτας ή στην έξω? ??...... Λοιπόν? Τι με συμβουλεύετε να κάνω? ?? απαντησα ξανα και πριν και μαλιστα με πολυ απλά λόγια. το ricofon δεν επιτρέπει στον ήχο να το διαπεράσει, προκαλει ελεγχόμενη αντίχηση και τελος κρατάει το χώρο ήσυχο. η αφρώδης σύστασή του με συγκυνωνουντες πόρους ειναι υπαίτια για αυτο. εαν το τοποθετησεις εντός του δωματίου τοτε θα κρατάς τον ήχο μεσα χωρις αυτος να βγαίνει. εαν το βάλεις από εξω τοτε κρατας τον εξωτερικό ήχο εξω. επαναλαμβάνω πως ηχομόνωση θα πετύχεις μόνο αν οι τοίχοι του σπιτιου ειναι ικανοποιητικά κατασκευασμενοι (η μάζα του τοίχου παιζει το σημαντικότερο ρόλο). οπως καταλαβαίνεις ενα τοιχείο με μονο τουβλο δεν μπορει να κανει και πολλα συγκρινόμενο με εναν διπλού τουβλου και μονωμένο. επίσης να κοιτάξεις και τις χαραμάδες περιμετρικά της πόρτας απο οπου επίσης διαφεύγει ηχος.
kirmis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 εχει χασει την μπαλα το topic το παλικαρι θελει να κρατησει τη φασαρια απο την ηλεκτρικη σκουπα της μανας του και την τηλεοραση που βαζει τερμα η γιαγια και εσεις κανετε λες και θα μπουνε μεσα στο δωματιο οι sodom για να σπασουν το ρεκορ εντασης απο συγκροτημα...δεν ειμαι επαγκελματιας οπως εσεις αλλα πιστευω οτι το εχετε εξειδικευσει πολυ για μια τοσο απλη ερωτιση χεχε! Αυτό ακριβώς αυτό αισθάνομαι!!! Έτσι όπως ακριβώς τα λες είναι τα πράγματα! -----Προστέθηκε 23/10/2008 στις 02 : 52 : 17----- εαν το βάλεις από εξω τοτε κρατας τον εξωτερικό ήχο εξω. Στην περίπτωση όμως που το τοποθετήσω απο μέσα? Θα κόβω σε κάποιο βαθμό τον εξωτερικό θόρυβο? (γιατι η τοποθέτηση έξω απ την πόρτα είναι λίγο δύσκολη λόγω αισθητικής...)
ChrisAce Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 ZELDA καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις και να μιλάς καλύτερα. Αν συνεχίσεις έτσι, δεν θα σε προειδοποιήσω μόνο..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Στην περίπτωση όμως που το τοποθετήσω απο μέσα?Θα κόβω σε κάποιο βαθμό τον εξωτερικό θόρυβο? (γιατι η τοποθέτηση έξω απ την πόρτα είναι λίγο δύσκολη λόγω αισθητικής...) Δεν κάνεις πρώτα το πιο εύκολο και φθηνό και με λιγότερα προβλήματα αισθητικής; Για το αυτοκόλλητο δίκην φλάντζας εννοώ.Καλά θάναι να προτιμήσεις το πιο λεπτό για να κλείνει και η πόρτα χωρίς ζόρι. Τέλος,δοκιμάζεις να καλύψεις όλη τη πόρτα με μόνωση.
kirmis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δεν κάνεις πρώτα το πιο εύκολο και φθηνό και με λιγότερα προβλήματα αισθητικής;Για το αυτοκόλλητο δίκην φλάντζας εννοώ.Καλά θάναι να προτιμήσεις το πιο λεπτό για να κλείνει και η πόρτα χωρίς ζόρι. Τέλος,δοκιμάζεις να καλύψεις όλη τη πόρτα με μόνωση. Ναι, ok! Πέρα απ την φλάτζα που θα γίνει, την πόρτα σκέφτομαι να την μονώσω με ricofon! Αλλα απο την εξωτερική πλευρά είναι κάπως δύσκολο.... Οπότε απ την εσωτερική, που σκέφτομαι να το τοποθετήσω, θα έχω μόνωση κάπως των εξωτερικών θορύβων? ??
xardas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ρωτησα ενα φιλο στουντιαρχη και μου ειπε οτι σε τοσο μικρα Db (θορυβοι σπιτιου) το μεσα η το εξω εχουν μικρη διαφορα-ισως και μη ανηχνευσιμη<<(το σκοτωσα ετσι;;) απο ανθρωπινο αφτι
kirmis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ρωτησα ενα φιλο στουντιαρχη και μου ειπε οτι σε τοσο μικρα Db (θορυβοι σπιτιου) το μεσα η το εξω εχουν μικρη διαφορα-ισως και μη ανηχνευσιμη<<(το σκοτωσα ετσι;;)απο ανθρωπινο αφτι τότε μια χαρά!!!!!!!!!:-D:-D
Sleepless_007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Απλώς το πρόβλημα είναι πως στην περίπτωση που τοποθετηθεί στην έξω μεριά θα είναι κάπως αντιαισθητικό... ενώ απ την άλλη αν το τοποθετήσω στην μέσα μεριά δεν με ενδιαφέρει καθόλου! Λοιπόν? Τι με συμβουλεύετε να κάνω? ?? Απλά τοποθέτησέ το προς τα μέσα!
kirmis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Απλά τοποθέτησέ το προς τα μέσα! Μμμμμ τελικά αυτό θα κάνω αναγκαστικά! Εύκολα και "καθαρά"! Ήδη τοποθέτησα και "αεροstop" στις χαραμάδες της πόρτας και βλέπω κάποια μικρά θετικά αποτελέσματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.