linkin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 με ενδιαφερουν -εννοειται- και τα παλια,παιζει δλδ η 4850 να μην παιζει carbon,bioshock klp????
caution Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 με ενδιαφερουν -εννοειται- και τα παλια,παιζει δλδ η 4850 να μην παιζει carbon,bioshock klp???? Εννοείτε ότι τα παίζει. Τι ράδιο αρβύλες είναι αυτές!
kid4computer Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Εννοείτε ότι τα παίζει. Τι ράδιο αρβύλες είναι αυτές! Αυτό που εννοώ είναι τα παιχνίδια απο το 2002 και πίσω.. Απο πότε το bioshock θεωρίται παλιό..:whistle:
mimis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 o προπαγανδιστης: παρε Nvidia γιατι σε overclock κ SLI περασε τις δοκιμασιες ενω τα Crossfire μασισαν... εγω λεω παρε Nvidia κ καθε μηνα θα εχεις κ μια ωραια αναβαθμιση λογισμικου μεσω windows update.. σοβαρα τωρα: αν παρατηρησεις γυρω σου εκτος απ τα λαπ τοπ ολα τα pc εχουν Nvidia!! αρα η πειοψηφια τα προτιμαει, ασε που ειναι κ προτασεις τεχνικων... ενας φιλος πηρε προσφατα την Sapphire Radeon HD 3650 256mb με 80 ευρω κ μετα απο ενα μηνα πηρε την (ας το πουμε ετσι) αντιστοιχη της Nvidia 8600gt κ ειδε διαφορες σε ποιοτητα... εγω δεν εχω προβλημα με ΑΤΙ, τη δουλεια μου να κανω αξιοπρεπως, απλα σου λεω μεχρι τωρα τι εχω δει!!!
antonl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μην πάρεις ούτε nVidia ούτε Ati γενικά. Αν δίνεις κάτι λιγότερο από 150? πάρε την 4850 εφόσον ενδιαφέρεσαι για την ταχύτερη στα λεφτά της. [...]σοβαρα τωρα: αν παρατηρησεις γυρω σου εκτος απ τα λαπ τοπ ολα τα pc εχουν Nvidia!! αρα η πειοψηφια τα προτιμαει, ασε που ειναι κ προτασεις τεχνικων... [...] Εγώ εχώ nVidia. Ένας φίλος μου όμως έχει Ati. Έχω ακούσει κι άλλα άτομα που χουν Ati επίσης. Όσο για την πειοψηφία (από δω λείπει ή περισσεύει ένα γράμμα; ) και τους τεχνικούς, ασχολίαστα.
mimis13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 γιατι ασχολιαστα? δεν ξερουν αυτοι δηλαδη κ ξερουμε εμεις? AΤI σε desktop? πηγαινε σε καταστηματα με Η/Υ κ δες τους εναν προς εναν... 1/10 θα χει ΑΤΙ.. το λεω εκ πειρας γιατι εχω ψαχτει τελευταια για ν αγορασει ο ξαδερφος μου εναν!
caution Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 κ ειδε διαφορες σε ποιοτητα... Μήπως είδε και διαφορές στην υφή και την γεύση. Τι είναι αυτά που λες; Νο offense αλλά θα σου πρότεινα να διαβάζεις περισσότερο και να μιλάς λιγότερο
antonl Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 γιατι ασχολιαστα? δεν ξερουν αυτοι δηλαδη κ ξερουμε εμεις? Ναι κάποιες φορές ξέρουμε "εμείς" και δεν ξέρουν "αυτοί". Ή "ξερουν" ό,τι τους βολεύει. Δεν έχεις δει ποτέ δηλ. (στο forum ή αλλού) μαργαριτάρια "τεχνικών"; Άσε που δεν είμαι σίγουρος ότι όλοι τους συμφωνούν μ αυτά που αναφέρεις. AΤI σε desktop? πηγαινε σε καταστηματα με Η/Υ κ δες τους εναν προς εναν... 1/10 θα χει ΑΤΙ.. το λεω εκ πειρας γιατι εχω ψαχτει τελευταια για ν αγορασει ο ξαδερφος μου εναν! Αυτό πάλι τι σχέση έχει; Και στο δρόμο βλέπω περισσότερα Yugo από Ferrari. Αν στο μαγαζί μου είχα μεγαλύτερο stock ή/και κέρδος από ένα Α προϊόν σε σχέση με το Β, λογικό είναι να προσπαθώ να το σπρώξω περισσότερο. Όπως παλιότερα που δεν υπήρχε έτοιμο σύστημα με AMD επεξεργαστή γιατί αυτοί "καίγονταν" (και επίσης ήταν φθηνότεροι και αποδοτικότεροι -τουλάχιστον επί Athlon εποχής-).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.