Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση vga και ram

linkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες,εχω ενα συστημα με abit kn9 ultra,amd dual core 6400 black edition,7900 gt 256 και 2 gb ram 533.λειτουργικο vista 32 ultimate.

σκεφτομαι να βαλω 2 gb ram 800αρια(αφου βγαλω τις 533) και αν αλλαξω και την vga με μια καινουρια 8800 gtx,9600,4850...και σε αυτη την κατηγορια τιμης τελος παντων.θελω να παιξω γυρω στα 200 ευρω...

βαζοντας τα παραπανω,θα δω διαφορα στις εφαρμογες(λογω ram) και στα παιχνιδια(λογω vga)?

δεν θελω να δωσω 200 ευρω τα οποια δεν θα πιασουν τοπο.θα δω αισθητη διαφορα η της ταξεως του 20%????αξιζει να ριξω χρημματα σε αυτο το μηχανημα η να περιμενω και μελλοντικα να ριξω χρημματα σε quad core κλπ

οποιεσδηποτε προτασεις,ιδεες ριξτε τες γιατι ειμαι σε διλλημα αν αξιζει...

Δημοσ.

θεωρεις απαραιτητα 4 gb φιλε μου??

το λεω επειδη εγω εχω 2 και δεν τα χρησιμοποιω full...

Δημοσ.

γνωμη μου να μεινεις με τις ιδιες μνημες, δεν θα δεις καμια αισθητη διαφορα με τα 2gb στα 800mhz

@xristakits: δεν χρειαζονται τα 4gb, απο την στιγμη που ειπε πως εχει 32bit λειτουργικο θα αξοιοποιουνται μονο τα 3,25gb περιπου αρα ας μεινει ετσι οπως ειναι

Δημοσ.

Μα δεν είναι μόνο η (μη) αξιοποίηση των 4GB μνήμης από 32μπιτο λειτουργικό, το βασικότερο είναι αυτό που λέει το παιδί, οτι και τα 2 που έχει δεν τα χρησιμοποιεί full...

Δημοσ.

απο την αλλη σκεφτομαι πως αμα βαλω καμια καλη Vga πανω θα το καιω συνεχεια...τωρα τελευταια τα καινουρια games δεν τρεχουν με υψηλες αναλυσεις οποτε δεν την χρησιμοποιω την μνημα.σε ενδεχομενη αναβαθμιση ισως τα 4 gb να μην ειναι και ασχημα αμα παιζω απαιτητικα παιχνιδια...

Δημοσ.

Αν δεν σκοπεύεις να clockάρεις (οπότε και θα χρειαστείς τις καλύτερες μνήμες) μείνε με της μνήμες που έχεις. Όσο για τα γραφικά η μετάβαση από 7900GT σε 4850 είναι... ΕΙΝΑΙ!

Δημοσ.

ναι...αν και η καρτουλα αυτη ακομα κραταει..παιζει crysis,fear κλπ χωρις κολληματα...(σε μετριες αναλυσεις εννοειται!)

Δημοσ.
τόσο καλύτερο είναι το chipaki της ATI σε σχέση με την nvidia?

(βλέπω όλοι πλεόν προτίνουν ati!)

Το ερώτημα αφορά τα παιχνίδια που ξεκινάνε με ΑΤΙ.

Κάτι που δεν ισχύει για όλα.

Ενώ με την NVIDIA έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.

Με τους drivers τους τρέχοντες που θα βάλεις μαζί με την κάρτα ξέρεις ότι θα σου παίζουν όλα τα παιχνίδια.Παλιά καινουργια όλα.

Με την ΑΤΙ ...

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο Dr_73 έχει μια βάση γιατί τα παλιά παιχνίδια δύσκολα παίζουν με ΑΤΙ. Αυτό διότι το chip της ΑΤΙ δεν νομίζω να υποστίζει παλιό OpenGL...

Βέβαια αν σε ενδιαφέρουν τα καινούρια παιχνίδια βάλε τη 4850!!!;);) :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...