washcloud Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 ...να μην γράψεις ΤΙΠΟΤΑ κατ' αρχάς στον δίσκο. Για την ακρίβεια, ούτε ΚΑΝ να ανοιίγεις τον υπολογιστή, μέχρι να το ανακτήσεις (σώθηκα τώρα, είμαι σίγουρος ότι τα παραπάνω έχουν ήδη γίνει.....ε; ) Προτείνω ένα πρόγραμμα από δισκέτα (που είναι και πιο εύκολο να φτιαχτεί - η τεσπα έστω από bootable CD). Ούτε καν να εγκαταστήσεις δηλαδή κάποιο πρόγραμμα στα Windows (όσο είναι στα windows το pc, ο δίσκος ΓΡΑΦΕΤΑΙ, κι ας μην κατεβάζεις/εγκαθιστάς κάτι, οπότε διακινδυνεύεις να γραφτεί το αρχείο που ψάχνεις). Ένα που ξέρω να βγαίνει σε έκδοση για δισκέτα, είναι το Easy Recovery. Θα παιδευτείς βέβαια λίγο να το βρεις (το αρχείο) με αυτόν τον τρόπο.
manoskliv Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Άραγε υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που κάνει το αντίθετο;Δηλαδή να εξαφανίζει για πάντα και εντελώς όλα τα ήδη διαγραμμένα αρχεία ώστε να μην μπορουν να γίνουν undelete;
parsifal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ένα σωρό τέτοια υπάρχουν. Google για "safe delete", "file shredder" κλπ.
manoskliv Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Ένα σωρό τέτοια υπάρχουν. Google για "safe delete", "file shredder" κλπ. Ευχαριστώ πολύ!!
kazumagr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 το δοκιμασα τωρα πολυ καλο μου εκανε την δουλεια μου κανεις μια εγγραφη και ειναι δωρεαν τα σπαει!! download.wondershare.com/disk-manager-free_full719.exe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα