...---... Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας! Πρώτη φορά.. Και υπάρχει το εξής πρόβλημα.. Υπάρχει ένας σκληρός χωρισμένος σε 3 partitions. Το μεγαλύτερο απ΄όλα με μέγεθος ύστερα απο μια αποτυχημένη προσπάθεια αύξησης μεγέθους με το Acronis (ζητούσε κάπου 4 ώρες και γι' αυτο το διέκοψα με επανεκκίνηση). Όταν μπήκα στα Vista έκαναν κάτι σαν recover..κάτι σαν έλεγχο και μόλις μπήκα στο γραφικό περιβάλλον τους τα δεδομένα είχαν χαθεί όλα! Μπορεί κάποιος να δώσει μια λύση ή ένα πραγματικά αξιόπιστο πρόγραμμα το οποίο μπορεί να τα βρεί τα χαμένα δεδομένα καθώς δεν σβήστηκαν με format αλλα νομίζω(?) ότι χάθηκαν οι θέσεις τους μέσα στον σκληρό και δεν μπορούν να βρεθούν απο το λειτουργικό.. Χρησιμοποίησα το "Data Recovery Wizard" αλλα ενώ τα βλέπει σχεδόν όλα τα σώζει corrupted.. Παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει..
tarantules Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Το καλύτερο πρόγραμμα μακράν είναι το GetDataBack.Βγαίνει σε 2 εκδόσεις.Σε FAT32 και σε NTFS.Με έχει σώσει αρκετές φορές.
aiantas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Πολύ δύσκολο το βλέπω φίλε μου να τα ανακτήσεις...
...---... Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Θα προσπαθήσω και θα ενημερώσω.. Προσπάθησα και με το SpinRite v6.3 το οποίο είχα διαβάσει καλά σχόλια αλλα πρέπει να πείραξε ρυθμίσεις Bios μιας και αλλαξε την ώρα.. μπορεί να φταίει ότι ο sata σκληρός είναι πάνω σε PCI-Controller..ίσως..
vagpap Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 TestDisk GetDataBack File Scavenger R-Studio Αυτά έχω δοκιμάσει προσωπικά και κάνουν δουλειά.
washcloud Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 ...και το Active @ File Recovery που ΔΕΝ διατείνεται ότι είναι το καλύτερο.... ...αλλα τυχαίνει να είναι.
liopyr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Θα συμφωνήσω με τον vagpap και θα προτείνω να τα δοκιμάσεις με την σειρά που τα δίνει, μπορεί να γλυτώσεις πολύ κόπο και χρόνο...
madsc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπάρχει "καθολικό" ή καλύτερο "Hard Disk Recover Tool". Εργαλεία είναι όλα τους που χρησιμοποιούνται ανά τύπο προβλήματος. Κάπου μπορεί να προσφέρει λύση το Α prog κάπου το Β, κάπου συνδυασμός 2 ή περισσότερων. /sc
Pontiac 62 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 TestDiskGetDataBack File Scavenger R-Studio Αυτά έχω δοκιμάσει προσωπικά και κάνουν δουλειά. +1 από μένα για το file scavenger
GPOWERR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δοκιμασε να μπεις σε safe mode me f8 και επελεξε "load last config known well".Eτσι ελυσα ιδιο προβλημα που μου εκανε το παρτιτιον ματζικ στα χρ
washcloud Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπάρχει "καθολικό" ή καλύτερο "Hard Disk Recover Tool".Εργαλεία είναι όλα τους που χρησιμοποιούνται ανά τύπο προβλήματος. Κάπου μπορεί να προσφέρει λύση το Α prog κάπου το Β, κάπου συνδυασμός 2 ή περισσότερων. /sc ...με την εξαίρεση (απ' όσο ξέρω στην πράξη) του Active@ File Recovery. Δεν υπάρχει κάτι που κάποιο άλλο πρόγραμμα το κάνει και αυτό όχι - δεν έχει επίσης κάποιο "μειονέκτημα" εις βάρος των άλλων (θα μπορούσε να είναι πχ mem hoag ή να έχει τρισάθλιο interface, έστω κι αν έκανε καλή δουλειά)
GiOrGoSk21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν το μέλος washcloud τα παίρνει(χοντρά μάλιστα) απ'το Active@ File Recovery...Περιμένω να το προτείνεις και σε topic:Ποιος είναι ο καλύτερος player;Πιθανό το'χω :-D:-D Πέρα απ'την πλάκα,μακάρι να είναι τόσο αποτελεσματικό όσο λες.Όπως επίσης μακάρι να μην χρειαστεί να το διαπιστώσω.
raziell Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Προσωπικη μου αποψη δεν υπαρχει καλυτερο προγραμμα ανακτησεις δεδομενων απο το Ontrack® Data Recovery.Με εχει σωσει πολλες φορες
washcloud Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν το μέλος washcloud τα παίρνει(χοντρά μάλιστα) απ'το Active@ File Recovery...Περιμένω να το προτείνεις και σε topic:Ποιος είναι ο καλύτερος player;Πιθανό το'χω :-D:-D Πέρα απ'την πλάκα,μακάρι να είναι τόσο αποτελεσματικό όσο λες.Όπως επίσης μακάρι να μην χρειαστεί να το διαπιστώσω. ...μη μου θυμίζεις ότι τους κάνω ΤΖΑΜΠΑ τη διαφήμιση, γιατί θα τα πάρω με την πάρτη μου, και θα την...πλήρώσεις εσύ : (θα σε καταραστώ να μην σώσει δίσκος στα χέρια σου, και να ΜΗΝ μπορεί ΟΥΤΕ το AFR να σε σώσει!) (...πράγμα που όπως είπαμε βέβαια αδύνατον, διότι το AFR είναι μπλαμπλαμπλα και έχει μπλαμπλαμπλα ψήνει καφέ, χτυπάει μαρέγκα, απλώνει τραχανά, πεταλώνει τζιτζίκια, χαρίζει άοσμες μασχάλες - δροσερή αναπνοή - κι αστραφτερό χαμόγελο, το συνιστούν ΤΡΙΑΝΤΑ κατασκευαστές πλυντηρίων τι σκιπ και μ@λακίες και γενικώς είναι αυτό που λείπει από την ζωή σας για να την κάνει πιο ευχάριστη και δημιουργικήηηηηηηηηηηηηηηη... (όχι δεν παίρνω τπτ, άφιλτρα Sante μόνο καπνίζω) Όσο για τον player - ΧΑ - κάνεις ΛΑΘΟΣ μάγκα μου, στην εκεί κατηγορία ΟΥΤΕ το AFR μπορεί να αντικαταστήσει τις χάρες του KMPlayer, ο οποίος κάνει σταυροβελονιά, ξαναδίνει στα λευκά τη χαμένη τους λάμψη, παίζει πιάνο, μιλάει γαλλικά, φτιάχνει παστίτσιο και μπακλαβά (όποιος πει ότι χρειάζομαι γκόμενα τον έσφαξα) κτλ τκλ τκλ... ...Και μια δόση σοβαρότητας γι' αλλαγή : Έχοντας περάσει κάποτε 40 κύμματα προσπαθώντας να σώσω τα περιεχόμενα ενός Western Digital, πέρασα από διάφορα, και κυρίως από Ontrack Easy Recovery (η παλιά μου, πρώτη αγάπη), από GDB, εκτίμησα ΚΑΙ το Test Disk, για να καταλήξω στο AFR. Όλα τα προηγούμενα κάπου, κάτι έχουνε ή ΔΕΝ έχουνε, και χαλάει η συνταγή. Το AFR μέχρι στιγμής α)αφ' ενός δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ β)...αντιθέτως μου 'χει λύσει τα χέρια και μ' έχει εκπλήξει. Βέβαια δεν τρελλαίνομαι να παρακολουθώ reviews, μπορεί να υπάρχει some new boy in town που ίσως να το βάζει κάτω. Δεν έχω όμως ιδέα. Λίστα favs : 1)AFR (...ε, βέβαια...) 2)Τest Disk (κυρίως για "ξεπέτα" σε partition table recovery) 3)Spinrite6 (άλλη φάση, άλλoι tempora, άλλα mores) 4)Pandora Recovery (από μερικά φρη που δοκίμασα, αυτό ήταν η καλύτερη φάση). Με την λίστα των προηγούμενων στο οπλοστάσιό σας, δεν έχετε να φοβάστε παρά μη σας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι...(sic)
nassosxlvbros Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα. Κατά λάθος σβήστηκε συνομιλία από τον MSN πολύ σημαντική για τη δουλειά (παραγγελία) και πρέπει να την ανακτήσω...από το ιστορικό (κρατάμε ιστορικό για λόγους ευνόητους...)του υπολογιστή δεν "φαίνεται" τπτ.... τι να κάνω ρε παιδιά; σώστε με!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα