Προς το περιεχόμενο

vista file sharing

hardcoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εχω κανει ενα lan vista-vista

ολα καλα...αλλα δεν μπορει να μεταφερει αρχεια που εχω κανει shared.

μεταφερει μονο τα αρχεια που εχει απο μονο του public

ξερετε πως μπορω να το κανω?

Δημοσ.

Το πρώτο που μπορώ να σκεφτώ είναι να αλλάξει στο φάκελο, στις κοινόχρηστες ρυθμίσεις του, όνομα.

Να μην είναι τόσο μεγάλο και να μην έχει κενά ανάμεσα..

Δημοσ.

Ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με το όνομα.

Αλλά εγώ στο παρελθόν μοιραζόμουν αρχεία με πολύ περίεργα ονόματα χωρίς πρόβλημα.

Αυτό γίνεται πάντως με όλους τους φακέλους ή μόνο με αυτόν που δείχνει το screenshot?

Δημοσ.

Δε δοκιμιμάζεις να τα μοιραστείς σαν "guest" ορισμένο σαν "συγκάτοχος" να δεις πως πάει?

Και αφού υπάρχει ήδη σαν θέμα να ρωτήσω και εγώ..

όταν λέει να ορίσουμε χρήστη και κωδικό πρόσβασης, εννοεί στο ίδιο τον η/υ? π.χ. με το desktop δεν καταφέρνω να επεξεργαστώ αρχεία του laptop αν δεν προσθέσω guest στην ομάδα χρηστών και με δικαιώματα συγκατόχου. ενώ θα ήθελα να μπορώ να "μπαίνω" από το desktop με συγκεκριμένο username και password ώστε να μην έχω εκτεθειμένους τους φακέλους με τη χρήση του "guest"

Δημοσ.

Ναι πρέπει ο χρήστης που θα δηλώσεις να υπάρχει σαν user στον υπολογιστή.

Αλλά από άλλον υπολογιστή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το username και το password κανονικά.

Αυτή είναι η ερώτηση?

Δημοσ.

Περίπου αυτή είναι η ερώτηση, το θέμα είναι ότι από τον άλλο υπολογιστή (ο οποίος έχει xp) δεν μου ζητάει κάποιο κωδικό και username οπότε συνεπώς δε μου αφήνει ελεύθερη πρόσβαση..και αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ το "guest"...καμιά ιδέα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...