Προς το περιεχόμενο

Ανέβασμα Αρχείων Κειμένου

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

σχεδιάζω μια ιστοσελίδα σε HTML η οποία θα ανανεώνεται καθημερινώς μέσω αρχείων κειμένου. Κοινώς θα ανεβάζω άρθρα, τα οποία μπορεί να περιέχουν και εικόνες. Πως θα γίνει αυτό ;;

Δημοσ.

Θα πρέπει να σχεδιάσεις τη σελίδα HTML με τα πρότυπα κάποιου Open Source CMS όπως το Drupal ή το Joomla και να ενσωματώσεις το design σε αυτό.

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά,

σχεδιάζω μια ιστοσελίδα σε HTML η οποία θα ανανεώνεται καθημερινώς μέσω αρχείων κειμένου. Κοινώς θα ανεβάζω άρθρα, τα οποία μπορεί να περιέχουν και εικόνες. Πως θα γίνει αυτό ;;

Μήπως ένα απλό blog στο google ή στο yahoo σε καλύπτει γι´ αυτό που θες;

Αν σχεδιάζεις στατική σελίδα, απλά ενημερώνεις τα αρχεία html στο server που θα την στήσεις, ώστε να εμφανίζονται τα κείμενά σου.

Αν χρειάζεσαι δυναμική σελίδα, τότε θα πρέπει να μάθεις joomla κτλ

Δημοσ.

κοίτα και να μη ξέρεις joomla...θα μάθεις :-)

και γω οταν το πρωτοείδα αυτό το cms...μου κόπηκε το αίμα :lol:

ήταν η πρώτη μου φορά με hosting,ftp κ.λπ...και σε μια στιγμή η εταιρία hosting μου (που είναι αυτή .....sorry που κάνω διαφήμιση αλλά αυτοί που δουλεύουν εκεί με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και νομίζω οτι τους χρωστάω χάρες!!!:devil: )

και που λες οταν μου έστησε η cretaforce το joomla! ούτε που να πάω να γράψω κείμενο δεν ήξερα...αλλά τώρα όλα μια χαρά! :-) τα πάω μια χαρά νομίζω ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...