Προς το περιεχόμενο

Νεο case . Ποιο απο τα 2?

aldon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To συγκεκριμένο Lian Li ρε μαν πανέμορφο μου φαίνεται... Γενικά, το 90% της τωρινής γκάμας της εταιρείας είναι εξαιρετικά καλαίσθητο... Για το δικό μου γούστο πάντα (απλές και λιτές γραμμές, στιβαρός σχεδιασμός, όχι κιτς χαζομαρίτσες).

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παρε το Thermaltake. Είναι πολύ καλό, έχει και 3 ανεμιστήρες.

Όχι Thermaltake. Κάνουν θόρυβο, πιάνουν πολύ σκόνη, το Soprano είναι από φθηνό πλαστικό και το τζάμι πιάνει χαρακιές πολύ εύκολα. Εκτός του Lian-Li που είναι μια πολύ καλή επιλογή, πολύ καλό επίσης είναι και το Coolermaster Mystique.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα

τελικα αποφάσισα να κάνω και μία αναβάθμιση στο μηχανημα μαζί με την αλλαγή του case(πάλι σε έξοδα θα μπω :o )

case λογικά θα παρω το Lian Li PC-60FB Black αλλα στην παρακάτω φωτο εβαλα το thermatake μονο για το ποσό (δεν το έχει το lian ci το e-shop)

attachment.php?attachmentid=14105&d=1224449080

πως το βλέπετε???? (το pc το θέλω για δουλεια γραφείου περισσότερο (ΠΑΡΑ πολύ γραψιμο, πολλες ταινίες, λίγα παιχνίδια και πολύ internet) και να μου "κρατήσει" 2 χρόνια τουλάχιστον.

το 700αρι τροφοδοτικό θεωρείται υπερβολικό για την καρτούλα που διάλεξα??

post-43410-129062975228_thumb.jpg

Δημοσ.

Κάρτα γραφικών βάλε μια 4850, κοστίζει το ίδιο και είναι ταχύτερη.

Και ναι, το τροφοδοτικό είναι πολύ για αυτό το σύστημα. Το 600άρι της ίδιας σειράς είναι μια χαρά (και πάλι πολύ είναι βέβαια).

Δημοσ.
Κάρτα γραφικών βάλε μια 4850, κοστίζει το ίδιο και είναι ταχύτερη.

Και ναι, το τροφοδοτικό είναι πολύ για αυτό το σύστημα. Το 600άρι της ίδιας σειράς είναι μια χαρά (και πάλι πολύ είναι βέβαια).

Στο tower που έχω τώρα εχω ενα 350αρι τροφοδοτικο. Θα κανει δουλειά αυτό με την νέα κάρτα; (ρωταω μηπως και κοψω κανενα ?).

Αλλιως για το 600αρι που λες εχει μονο 10? διαφορά με το 700αρι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...