dhmak Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Φίλε συγνώμη αλλα ψάξε τα μοντέλα που δίνεις και δές τί είναι. Ειναι κινητά τηλέφωνα (ενδεικτικά) και όχι ασύρματα τηλέφωνα - σταθερής τηλεφωνίας Άντε να δούμε: Δέν θέλω handsfree για κινητά τηλέφωνα, Θέλω handsfree(άν υπάρχει) για ασύρματο τηλέφωνο - σταθερής τηλεφωνίας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Φίλε συγνώμη αλλα ψάξε τα μοντέλα που δίνεις και δές τί είναι.Ειναι κινητά τηλέφωνα (ενδεικτικά) και όχι ασύρματα τηλέφωνα - σταθερής τηλεφωνίας Εχεις δικο ...Δικο μου λαθος. Παντως εχω δει ασυρματο Siemens με ακουστικα ενσυρματα στην οδοντιατρο μου.Δεν προσεξα μοντελλο.Παρε στο Πλαισιο και ρωτα.Σιγουρα θα σου πουν.
dhmak Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Γειά χαρά και πάλι, παιδιά, σήμερα αγόρασα το Gigaset C380 της Siemens (με 2.5χιλ. υποδοχή για ακουστικά), όλα καλά, το δήλωσα στην βάση του Panasonic και πήρε το σήμα. Το μόνο που δέν πήρε είναι η αναγνώρηση κλήσεων. Δέν εμφανίζει τον αριθμό που καλεί, έχεται καμιά ιδέα, γιατί το κάνει αυτό ;; Μήπως το πρότυπο DECT/GAP είναι μόνο για την μετάδοση του σήματος και όχι για την αναγνώρηση κλήσης ;; Μήπως επειδή βάση και 2ο ακουστικό είναι διαφορετική μάρκα ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.