Προς το περιεχόμενο

Βάση Ασύρματου τηλεφώνου και διαφορετικό ακουστικό

dhmak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά παιδιά, θα ήθελα να με διαφωτίσεται στο εάν το GENERAL ELECTRIC 2-1825 μπορεί να αναγνωριστεί απο την είδη υπάρχουσα βάση του Panasonic KX-TGA711EX που διαθέτω ή να πάω σε αυτό εδώ Panasonic KX-TG7220GRS ;;

Διστυχώς το μοντέλο που έχω δέν το βρίσκω (για να παρω αυτο που σίγουρα θα αναγνωρίζεται) και διστυχώς η Panasoniv δέν πουλάει αυτόνομα ακουστικά (απάντηση της επίσημης αντιπροσωπείας).

Δημοσ.

Αλλη μαρκα δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να αναγνωρισει.Για Panasonic εγω εχω βαλει δευτερη συσκευη αλλο μοντελλο απο την κυρια και την εχει αναγνωρισει μια χαρα και την εχω συγχρονισει να χτυπανε μαζι χωρις η δευτερη συσκευη να ειναι καν συνδεδεμενη σε τηλεφωνικη πριζα.

Δημοσ.

Εγώ έχω βάλει το Phillips μου να συνδέεται με την βάση του Siemens μου χωρίς κανένα πρόβλημα! (όχι ψέματα, το Phillips στην αναγνώριση δεν δείχνει πλέον την ώρα που κάλεσαν, κατά τα άλλα δουλεύει άψογα).

Από όσο ξέρω παίζουν κάποιες ασυμβατότητες μεταξύ εταιριών αλλά δεν ξέρω ποιες με ποιες δεν είναι συμβατές κλπ κλπ.....

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία εάν είναι dect...θα πρέπει επί πλέον να είναι και τεχνολογίας gap οι διαφορετικές συσκευές για να συνεργάζονται μεταξύ τους..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γειά χαρά και πάλι,

Τελικά, κατέληξα στο να παραγγείλω τό BRONDI DC 5035V BLACK/SILVER. Γράφει οτι είναι DECT-GAP όπως ακριβώς και το Panasonic που έχω, ελπίζω να συνεργάζονται.

Κάτι άλλο:

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με τα handsfree των κινητών, για τις ασύρματες τηλεφωνικές συσκευές, μιάς και εκπέμπουν μία απ' τις δυνατότερες ακτινοβολίες.

Δημοσ.

Κάτι άλλο:

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με τα handsfree των κινητών, για τις ασύρματες τηλεφωνικές συσκευές, μιάς και εκπέμπουν μία απ' τις δυνατότερες ακτινοβολίες.

Ενσυρματο hands free εχουν καποια siemens .

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φίλε Γιάννης Platano για την άμεση απάντηση σου, μήπως θυμάσαι μοντέλα (γιατί στον skroutz όσο κι άν έψαξα δέν βρήκα κάτι);;

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ φίλε Γιάννης Platano για την άμεση απάντηση σου, μήπως θυμάσαι μοντέλα (γιατί στον skroutz όσο κι άν έψαξα δέν βρήκα κάτι);;

Πολλα....Κοιτα εδω.

Συμβατά τηλέφωνα Siemens: A52, A55, A57, A60, A62, A65, A70, AX75, C55, C60, C62, C65, C75, CF62, CFX65, CL75, CT65, CV65, CX65, CX75, CXT65, M55, M65, M75, MC60, S55, S65, SF65, SK65, SL55, SL65, SX1.

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003379

Δημοσ.
Ρέ 'συ φίλε αυτά είναι κινητά τηλέφωνα της siemens

Μα κι εγω για siemens ειπα πιο πανω.

Nα και για Panasonic

Συμβατά τηλέφωνα Panasonic: VS3, VS6, MX7, SA6, SA7, VS7, X800.

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003380

Δημοσ.

Συγνώμη φίλε μάλλον δέν διάβασες σωστά το μήνυμα:

"Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με τα handsfree των κινητών, για τις ασύρματες τηλεφωνικές συσκευές, μιάς και εκπέμπουν μία απ' τις δυνατότερες ακτινοβολίες."

Ρωτάω μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο των handsfree, για τα ασύρματα τηλέφωνα (σταθερής τηλεφωνίας) που έχουμε σπίτι μας .

Δημοσ.
Συγνώμη φίλε μάλλον δέν διάβασες σωστά το μήνυμα:

"Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με τα handsfree των κινητών, για τις ασύρματες τηλεφωνικές συσκευές, μιάς και εκπέμπουν μία απ' τις δυνατότερες ακτινοβολίες."

Ρωτάω μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο των handsfree, για τα ασύρματα τηλέφωνα (σταθερής τηλεφωνίας) που έχουμε σπίτι μας .

Handsfree ενσυρματο εννοεις ?????

Δημοσ.
Ναι, φίλε.

Και τα πιο πανω δινω που σου δενω γιατι ειναι ?????Γραφει :

Το Hands Free για Panasonic, με μονό ακουστικό και πλήκτρο on-off, είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, ώστε να εξασφαλίζει καθαρό κρυστάλλινο ήχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...