sculper Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα σας, Ψάχνω να φύγω από ΑΛΤΕΚ. Και θα πάω φυσικά στον ΟΤΕ. Απλά δεν ξέρω τι συμφέρει περισσότερο….απλό ή δίοδος??? Το κανονικό έχει τώρα προφορά μαζί με το TALK και στον χρόνο θα μου πάει 372 ευρώ. (1 mb και απεριόριστα σταθερά, 6 μήνες δέσμευση και ασύρματος εξοπλισμός δώρο) Ενώ το δίοδος θα μου πάει στον χρόνο 345 ευρώ. (2 mb και απεριόριστα σταθερά, 12 μήνες δέσμευση - χωρίς εξοπλισμό ασύρματο δώρο) Βέβαια η άλλη λύση είναι να πάρω το πακέτο της forthnet για internet και να βάλω το οτε talk με 16,9 το μήνα…και να μου πάει ακόμη πιο φθηνά! Ποια η γνώμη σας?????
kfyros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Αν θες να είσαι σίγουρος για τη forthnet , δες τι παίζει τριγύρω στη περιοχή (στο ίδιο κέντρο) από τυχόν γνωστούς- φίλους που έχουν βάλει, και αν είναι ευχαριστημένοι βάλτο κι εσύ. Συγκρίνεις τα 24mbps (πραγματικά 12-16) με τα 2 ??
sourkas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Για δες λίγο και για HOL... Αυτή τη στιγμή είναι ότι καλήτερο κυκλοφορεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.