Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Υδρόψυξης plz Help!

Arxidamos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καίει σίγουρα όσο το pc σου και πολύ παραπάνω

για δοκίμασε linpack γιατί μου λες temps απο idle εκτός αν είσαι στο Δουβλίνο και έχεις 30*C σε load και αν μπορείς να το τρέξεις και εκεί που έχω εγώ το cpu να δούμε αν έχει διαφορά αν και το έχουμε αποδείξει πολές φορές

εγώ παίζει 40-45 idle και 60-65 load με τον Q9450 στα 3770 για κάθε μέρα τα νερά μπορείς να τα δείς εδώ

http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=1783

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

απο κει την εβλεπα.. στησε την δικια σου να δω τι θερμοκρασιες θα εχεις μηπως παρω κι εγω παρόμοια..

-----Προστέθηκε 21/10/2008 στις 11 : 06 : 31-----

Αυριο θα το τεσταρω με o/c οσο παει γιατι αμα έχει με τοση δουλεια εχεις τετοιες θερμοκρασιες εγω που ειμαι στους 18 στο boot και μετα απο 3 ωρες σε net χρηση 22-23 ειμαι μια χαρα.. load εννοω crysis ολα full (σερνεται) και απο πισω δουλειες να κανει στο περιπου και φτανω 28 βαθμους αντε 30 λογο κακιστης παστας (ceramique).. παντα default ταχυτητες ο cpu και ταση 1.2.. αλλα και με 3dmark οταν μετραει τον επεξεργαστη δεν παω παραπανω απο 30 ειναι το top..

κοίταξε να δείς αν εσύ έχεις 18*C με quad εγώ σου κάνω δώρω όλο το pc μου + μια cocacolla με τα πολλά με τι με τράς ? με core temp ? οι θερμοκρασίες που λές για quad απλά δεν γίνοντε με απλή φυσικη

όταν ο cpu σου είναι στους 18 τι θερμοκρασία δωματίου έχεις ?

γιατί αν έχεις πάνω από 18 τότε θα έρπεπε να έχεις υγροποιηση πράγμα που αντικατροπτίζει το εξής : ή δεν μετράς σωστά τις θερμοκρασίες σου ή πουλάς φίδια :-)

καλησπερα.. temps βλεπω απο το bios και με το προγραμμα της μητρικης μου gigabyte-x48-dq6 το easytune 6

γενικα και οσα εχω βαλει κοντινες βγαζουνε θερμοκρασιες .. temp δωματιου 20-25 max

το συστημα εχει 35-45 συνηθως

τωρα που ειμαι μονο net μου δινει 36 συστημα 20 cpu

bios kai easytune συμβαδιζουνε παντως στις τιμες και οταν ειχα αεροψυξη παλι με τα ιδια μετρουσα και ειχα 37 cpu με 40 οποτε δεν παιζει να μετραει οτι να ναι..

20σε quad με 20-25ambient δεν γινεται ομως με τπτ με ready wc kit...απλα ειναι καπως εξωπραγματικο...

Και κατι που ειδα τωρα...απο ποτε η artic ceramique ειναι κακιστη?

ειδα ενα rewiev για παστες και ηταν απο τις χειροτερες.. καπου 18 με περιπου 4 την 7carat diamond που την φερνει το πλαισιο.. οποτε μαλλον χαλια η ceramique.. η diamond ριχνει λενε 4 βαθμους σε σχεση με την ceramique

τοσους εχω βαθμους, θα ανεβασω και pics και κατι που θυμηθηκα τον εφτασα 90 οταν εβαλα αναποδα τα in-out της υδροψυξης οποτε μαλλον ειναι πραγματικες τιμες.. το 90ρι το ειδα μεσα απο το bios και βαραγανε τα alarm..

δεν επαθε τπτ βεβαια..

-----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 10 : 51 : 13-----

capturewu7.th.jpgthpix.gif

-----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 10 : 53 : 00-----

capture2xk7.th.jpgthpix.gif

άντε να το πούμε άλλη μια φορά, δεν είναι δυνατόν να έχεις χαμηλότερες temps στον επεξεργαστή σου από ότι έχεις στο δωμάτιό σου είναι απλό.-!~

γινετε μονο αν εχεις το ψυγειο εξω απο το σπιτι αλλα και παλι υγροποιηση....

γιατι ρε παιδες εχετε την αντλια μετα το ψυγειο?εγω εχω τανκ-αντλια-ψυγειο-μπλοκ-τανκ.με τετοια διαταξη το τανκ περιεχει νερο σε μεγαλυτερη θερμοκρασια και απαγει περισσοτερη θερμοτητα, και το νερο μετα την αντλια (που θερμαινεται λογω αυξησης της πιεσης ή και λογω της αντλιας) ψυχεται περισσοτερο απο το ψυγειο.Παρράληλα η μικροτερη θερμοκρασια του κυκλωματος ειναι ακριβως πριν τον επεξεργαστη και ετσι το μπλοκ θα εχει καλυτερη θερμοαπαγωγη.

με αλλα λογια ετσι εχουμε την καλυτερη θερμοαπαγωγη απο ολοκληρο το κυκλωμα και την χαμηλωτερη θερμοκρασια ακριβως πριν απο τον επεξεργαστη.

κανω καπου λαθος?

τελος για μενα το α και το ω μιας υδροψυξης ειναι το ψυγειο. εκει επενδυσε. οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερα και πιο αθορυβα :)

οχι και αυτη η σκεψη σωστη ειναι,απλα ετσι πως λεμε παντα το νερο του τανκ ειναι κρυο και ετσι δινεις λιγο παραπανω ζωη στην αντλια(γιατι αλλο να περναει νερο 25c(λεμε τωρα)και αλλο να περναει 50c)θεωριτικα νουμερα παντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...