Vatos_locos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 για το enzo έχω δει πολλά παράπονα γραμμένα και το Gt είναι πολύ καλό βlock για τα φράγκα του για σωλήνες εγώ έχω αυτούς σε διάφανους και είναι αρκετά καλοί http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=974056&catalog=20&category=69979122&page=3 βhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?product=974064&catalog=20&category=69979122&page=3 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=974072&catalog=20&category=69979122&page=3 για το ψυγείο δεν κατάλαβα τι εννοείς τι σχέση έχει η κάρτα με το ψυγείο ? δες πως είναι το δικό μου γιατί νομίζω δεν κατάφερες να το δεις στο site που σου έδωσα http://profile.imageshack.us/user/Vatos_locos δες εδώ έχει μπόλικες photos του δεν αξίζει το έξω εγώ στο στακερ χώρεσα 2 ψυγεία μέσα άνετα αποκλείεται να μην τα καταφέρεις να βάλεις ένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arxidamos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Το είδα... ανέφερα την 280 λόγω του όγκου της, και κυρίως το πλάτος, όσον αφορά τους σωλήνες που θα είναι μαζεμμένοι μέσα (σορρυ δεν το διευκρίνισα). Επίσης βλέπω ότι έβγαλες το cage των σκληρών, και στην θέση του έβαλες την αντλία; Έπειτα εάν είδες έχω και την xfi κάτω κάτω... καλά εκεί δεν παιζει και ιδιαίτερο προβλημα, θα την ανεβάσω στην πάνω pci θύρα; Τώρα η σύνδεση μεταξύ ψυγείου, reservoir, αντλίας, w/b πως πάει; π.χ. Αντλία->Waterblock->Ψυγείο->Reservoir->Αντλία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 δεν σε ενοχλούν ότι κάρτα να βάλεις στην κάτω pci έτσι και βάλεις το ψυγείο έτσι όπως το βάζουμε όλοι στα stacker η λούπες πάνε τανκ > αντλία > μπλοκ > ψυγείο > τανκ για το μάζεμα μια χαρά θα είναι όλα και εγώ με την gtx δεν είχα πρόβλημα και σου λέω ξανά εμένα έχει 2 ξεχωριστές υδροψύξεις το stacker το κουτί αυτό είναι φτιαγμένο για νερά οπότε μην αγχώνεσαι δεν θα έχεις πρόβλημα πουθενά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 ρε σι γιατι να μην παρει το dtec?Το καπακι απο derlin ειναι,και απο οτι εχω δει οτι ειναι μαζι με το gtx στην κορυφη απο επιδοσεις...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 γιατί κάποιο στο XS ήταν από αλουμίνιο του καπάκι και τους τα γ@μησε όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arxidamos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Σας ευχαριστώ ρε παιδιά και τους δύο... Μια τελευταία ερώτηση σχετικά με την σύνδεση των σωληνων: Θα κόψω τους σωλήνες σε 5 μέρη για να επιτύχω την παραπάνω λούπα όπως την λες; (άμα είναι τελείως άσχετο δικαιολογήστε με είμαι ασχέτος το χω πει ) Επίσης το In και Out που βλέπω σε κάποιες υδροψύξεις, παίζει κανένα ρόλο; Ή τοπόθετω τους σωλήνες σε όποια υποδοχή(w/b,tank, psigeio) θέλω; AA και κάτι άλλο, το ανέφερα και παραπάνω αλλά δεν θα το είδατε: Επειδή χώρις το vga block, είμαστε στα 211ε, αν παίζει κατί καλύτερο είτε σε ψυγείο είτε σε w/b, όσον αφορά αυτά που μου είπες Vatos, προτιμώ να το δώσω εκεί, και το vga block το παίρνουμε τον αλλόν μήνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fedelegrand Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα κι απο μένα επειδή έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα έτοιμες υδροψύξεις τι θερμοκρασίες έχεις Vatos? γιατί μήπως τελικά καλύτερα αερόψύξη? έχω δοκιμάσει με ένα κουτι ενσωματωμένη την bigwater της thermarltake και τώρα πηρα και δουλέυω με την tribe VX της ίδιας http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650589 με τον q9550 έχω απο 20 εως και 30 σε full load ενω με καλη αερόψυξη noctua είχα 30-35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arxidamos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 με τον q9550 έχω απο 20 εως και 30 σε full load ενω με καλη αερόψυξη noctua είχα 30-35 Τον έχεις ανεβάσει καθόλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fedelegrand Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 όχι με default ταχύτητες οπότε μήπως δεν άξίζει? γιατί και μια χαρά θόρυβο κάνει.. τουλάχιστον η tribe που έχω.. εγώ το μετανιωσα γιατι έδωσα 400 ευρώ συνολικα (170 η tribe 230 το lcs κουτι) και τα ίδια πάνω κατω έχω .. είχα 32-33 και τώρα 25 μο.. και κουτί έχω αρκέτα καλό (το νεο της lian li xp2000) οπότε αερίζεται καλα το σύστημα γενικά για αυτό Vatos εσύ τι temps έχεις? για αυτό και μάλλον μόλις βγουν οι core i7 μεσα του άλλου μηνα λέω να πάρω phase cooling που πραγματικά αποδίδει.. ξεκινάς με -20 βαθμούς και full load αντε να φτάσεις -5 βαθμούς.. το μόνο που δεν ξέρω είναι τι καει σε ρεύμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arxidamos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Ναι πιστεύω πως δεν αξίζει... για καθόλου o/c μπόρεις να πάρεις μια απλή αερόψυξη, που θα σου βγει κατα πολύ φθηνότερη σε σχέση με το νερό... Ακόμα και την μαμίσια που δίνει η intel μαζι με τους επεξεργαστές, εφόσον δεν τον έχεις ανεβάσει και δεν σκοπεύεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 fedelegrand τα έτοιμα που λες όντος δεν αξίζουν ρίξε μία στον Q 1.4 Volt και τρέξε linpack κράτα temps και θα σου δείξω και εγώ τι έχω να δεις οτι υπάρχει κάποιος λόγος που δίνουμε τόσα φράγκα btw το phase το έχεις χάσει λίγο το -20 δεν είναι στάνταρ και επίσης δεν είναι στάνταρ οτι θα μένει στους -2 θέλει πολύ tuning και καίει πολύ ρεύμα και λογικά δεν έχεις ακούσει πως κάνει απο κοντά ένα phase εκτός αν είσαι κουφός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arxidamos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Vatos checkάρε λίγο το #21 πάνω... Να πάω αύριο να τα πάρω αμα είναι να τελειώνουμε... γιατί μετά αρχίζει το... Ρεύμα-Πάρτυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 ρίχτα στο ψυγείο αν θες ακόμα καλύτερα πάρε ένα PA120.3 οι σωλήνες όπως θες http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1042777&page=4&category=69977775&catalog=20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fedelegrand Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 ΟΚ το Phase κανει πολυ θορυβο αλλα υπερ-αποδίδει και μονο που εισαι στους - βαθμους λεει.. αλλα ποσο καίει αραγε σε σχεση με το pc.. θα δοκιμασω με το Linpack και θα δωσω temps.. αλλα απο περιεγργεια ποσους βαθμούς έχεις? και τι υδροψυξη εχεις στήσει στο περιπου.. και τι υγρο έχεις βάλει.. οπως και ποια πάστα.. εγω και παλι σε λυση ετοιμη το σκεφτομαι να παω στο zalman to xt με τα 340 ευρω αλλα το μονο που με καθυστερει είναι οι core i7 που θα αλλαξει το socket σε 1366 και οτι τα τεστ δειχνουν τα ιδια σε θερμοκρασιες.. εσωτερικη δεν πολυχωραει στο κουτι μου.. ασε που ειναι και ρισκο να ειναι ολα μεσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arxidamos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Έγινε ευχαριστώ φίλε μου... θα ενημερώνω για την πρόοδο της δουλειάς .. άντε να πάνε όλα καλά να ησυχάσει το κεφάλι μου από την Zalman... @fedelegrand: προς ενημέρωσην φίλε μου, η Reserator XT, δεν υπάρχει στο eshop, άσχετα εάν την έχουν στο site τους ακόμα... Επείδη στην αρχή την γλυκοκοίταζα και εγώ, πήρα τηλέφωνο να μάθω, και μου είπαν πως δεν έχουν και δεν εμπρόκειτο να φέρουν, τουλάχιστον άμμεσα.... Τώρα εάν σκοπεύεις απέξω, οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.