Προς το περιεχόμενο

καρτα τηλεορασης για notebook - express ή usb

gouglis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

θα αγοράσω μια κάρτα τηλεορασης για laptop αλλα δεν ξερω τι ειδους καρτα να προτιμησω. Υπαρχουν καρτες usb και καρτες που μπαινουν στη πλαινη θυρα express.

Η καρτα θα χρησιμοποιηθει αποκλειστικα σε laptop οποτε δεν υπαρχει λογος να προτιμησω μια usb που συνδεεται και σε desktop.

Τα θεματα που με απασχολουν ειναι η απαιτουμενη επεξεργαστικη ισχυς και η επιπλεον καταναλωση ενεργειας.

Το laptop ειναι καινουργιο με vista, 2Gb RAM, intel T5xxx και μνημη καρτας γραφικων 128 απο την RAM.

Αν καποιος γνωριζει σχετικα θα το εκτιμουσα εαν με βοηθουσε. Γενικα δεν με ενδιαφερουν πληροφοριες για μαρκες αλλα σχετικα με το ειδος της καρτας (express ή usb) και πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα σε συγκριση μεταξυ τους.

Δημοσ.

Προτιμησε xpress cart. Εγω εχω της avermedia και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Το προβλημα με τα usb tuner ειναι οτι δεν καθονται καλα, τουλαχιστον ενα που ειχα περσυ αυτα μου εκανε με αποτελεσμα αν κουνιοταν λιγο το φορητο χανοταν απο το συστημα. Τα ιδια και σε ενος φιλου μου που ειχε και αυτος usb stick.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...