Προς το περιεχόμενο

hp προταση

bikatini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου εννοείται πως το πρώτο είναι καλύτερο..!!! Το έχει ενας Φίλος μου και Παει μαλλιοκούβαρα. Είναι πολυ σφεράτο.:confused::confused::confused: Δεν νομιζω να αξιζει να δωσεις παραπανω χρηματα για ενα bluray και να χασεις συχνοτητα απο το CPU . Παντως αν οι απαιτησεις σου ειναι μεγάλες παρε ανεπιφύλακτα το πρωτο. Και μια συμβουλη απο εμένα . Μην παρεις κατι αλλο εκτος απο HP. Παντως και τα δυο ειναι καλα αλλα σιγουρα θα δεις διαφορα στις επιδοσεις με τον πρωτο . Απο RAM ειναι και τα δυο μια χαρα .

Ας απαντήσει και καποιος άλλος συμforumιστας που ξέρει καλύτερα:-):-):-)

Δημοσ.

συμφωνώ απόλυτα με το φίλο arishonda...συμφέρει εννοείται ένας με καλύτερο επεξεργαστή απο bluray...κ φυσικά εαν αγοράσεις ΗΡ από e-shop να αγοράσεισ κ την επέκταση εγγύησης απο 1 σε 3 χρόνια. αξίζει κ θα χεις κ το κεφάλι κ την τσέπη σου ήσυχη...

Δημοσ.

Σαν κατοχος του 1030 να σημειωσω οτι η οθονη ειναι πολυ μετρια με κρυα χρωματα κ glossy , αλλα κατα τα αλλα μια χαρα αμα εξαιρεσεις τις δαχτυλιες κ την μικρη διαρκεια ζωης της μπαταριας, τα οποια ομως ψεγαδια αντισταθμιζονται απο τις καλες επιδοσεις cpu κ καρτας γραφικων σε συναρτηση με την καλη τιμη του

πως τα εγραψα ετσι! πιστευω να καταλαβετε τι θελω να πω

Δημοσ.
Σαν κατοχος του 1030 να σημειωσω οτι η οθονη ειναι πολυ μετρια με κρυα χρωματα κ glossy

το εχω δει και συμφωνω,για γωνιες θεασης ουτε λογος.

Δημοσ.

+1 για την οθόνη.Δούλεψα το 1030 για μια εβδομάδα.Κρίμα γιατί ψιλοκρεμάει ένα κατά τα άλλα μια χαρά μηχανηματάκι.Επίσης ζεστένεται πάρα πολύ (όπως λίγο πολύ όλα τα HP).Πολύ ωραία κατασκευή όμως παιδιά πρέπει να ομολογήσω.Αισθητή αναβάθμιση ποιότητας από τη σειρά 6000.

Δημοσ.

όχι κ μικρή διάρκεια ζωής οι 2.30 ώρες....ενώ απο άλλους (κατόχους χρυσοπληρωμένων λάπτοp sony) έχουν μόνο 1 με 1.30 ώρα...

όλα τα λάπτοπ ζεσταίνονται κ όχι μονο τα της ΗΡ κ αυτό οφείλεται στο ότι στον ανεμιστήρα μαζευέται σκόνι....

Δημοσ.

ΣωΣτα.. Η Σκόνη κανει όλα τα laptop να ανεβάζουν θερμοκρασίες εύκολα... Γιαυτο υπάρχουν πλέον και οι βασεις με ανεμιστήρες. Πάντως εγώ για 6 μήνες HP laptop που έχω είμαι ευχαριστημένος απο την μπαταρια του . με την μεγαλυτερη φωτεινοτητα η οθόνη και με μουσικη και με δυο usb 2.0 κατηλειμένες κρατάει 2 ωρες και 20 λεπτάκια χαλαραααα...

Δημοσ.

είναι πιο καίνούργιος ο πρώτος κ φυσικά δεν θα κοιτάξεις μόνο επεξεργαστές αλλά κ το σύνολο ... εγώ θα σ πρότεινα τον πρώτο με καλύτερο cpu κ κάρτα γραφικών

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...