tsakonas1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Έχω πάρει το modem router LINKSYS SPEEDBOOSTER WAG54GS-E1 annexb για ISDN. Στην είσοδο που συνδέεται η γραμμή τηλεφώνου, βλέπω ότι είναι για βύσμα RJ45, αν συνδέσω το RJ11 βύσμα που έρχεται από το splitter, θα δουλέψει το modem η πρέπει να κάνω κάτι άλλο ;
tsakonas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Ειπα και γω... ανοιξα θεμα στον υπνο μου? Το ενα port ειναι rj11 , τα υπολοιπα ειναι rj45
androu Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 σε μερικά router annex b έχουν rj45 για γραμμή τηλεφώνου. Ναι βάζεις το rj 11 στη μέση και να κάνει "κλικ" και θα δουλέψει. Αργότερα μπορείς να πάρεις ενα καλώδιο rj11- rj45
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 πολλα isdn οπως ειπε ο φιλος εχουν rj45.στην πραξη απο τα 8 pinakia μονο τα 2 κεντρικα παιζουν διοτι απο τον οτε 2 καλωδια ερχονται σπιτι σου ουτε 4 ειτε οχτω.το ιδιο γινετε και σε πολλα splitter που εχουν 6Πλο βυσμα η οχταρι.και εκει το ιδιο ειναι.οτι βυσμα θες βαζεις.αμα βαλεις rj11 απλα να κουμπωσει ακριβως στην μεση.
tsakonas1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δεν το ήξερα αυτό και έτσι δεν σύνδεσα το modem για να μην κάνω καμιά ζημιά. Απο το μαγαζί που το πήρα, ροτώντας σήμερα μου είπαν, σύνδεσε απλά το rj11που φέυγει απο το splitter στο modem και θα είσαι εντάξει, αλλά εσείς μου δώσατε μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση και ξέρω τι να προσέξω. Θα το συνδέσω κάποια στιγμή και πιστέυω θα είναι εντάξει. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.