Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα εκτύπωσης -με μεταβλητό πεδίο-

Asskicker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωθήκατε με τον τίτλο...

Έχω έναν ημι-επαγγελματικό εκτυπωτή και θα ήθελα να εκτυπώνω επιστολόχαρτα, και φακέλους (κατά κύριο λόγο).

Αν θέλω να εκτυπώσω φακέλους ή ότι άλλο έγγραφο, και θέλω στο ίδιο layoyt να έχω μία λίστα παραληπτών, και να εκτυπώνεται ο κάθε παραλήπτης στο ίδιο σημείο χωρίς να πρέπει να το αλλάζω με το χέρι, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σχετικό;

Για να καταλάβετε τι εννοώ -δεν νομίζω να το ανέλυσα και τόσο καλά πριν- φανταστείτε τους λαχνούς.

Δλδ είναι τα ίδια πράγματα και το μόνο που αλλάζει στο κάθε φύλο είναι ο αριθμός.

Πως μπορω να δίνω ένα layout και μία λίστα είτε αριθμών είτε ονοματεπωνύμων και να μου δίνει μία εκτύπωση για κάθε στοιχείο της λίστας;

Δημοσ.

Συγχώνευση αλληλογραφίας στο Word είναι η λύση.

Το κακό είναι ότι δεν ξέρω πως ακριβώς δουλεύει.

Δες ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ ή κάνε αναζήτηση στον γούγλη για συγχώνευση αλληλογραφίας.

Δημοσ.
Συγχώνευση αλληλογραφίας στο Word είναι η λύση.

Το κακό είναι ότι δεν ξέρω πως ακριβώς δουλεύει.

Δες ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ ή κάνε αναζήτηση στον γούγλη για συγχώνευση αλληλογραφίας.

Βασικά δεν με ενδιαφέρει μόνο η αλληλογραφία αλλά π.χ. να τυπώνω ακόμα και λαχνούς...

Αν έχω μια αρίθμηση από το 1 ως το 5000 δεν μπορώ να δινω 5000 διαφορετικές εκτυπώσεις...

Δημοσ.

Αυτό με τους λαχνούς είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Η εκτύπωση πολλών φακέλων με διαφορετικούς παραλήπτες από λίστα γίνεται με συγχώνευση αλληλογραφίας.

Η σταδιακή αύξηση ενός αριθμού, ίσων να μπορεί και να γίνεται με την χρήση vb for applications που ενσωματώνει το office αλλά θέλει προγραμματισμό.

Υπάρχουν βέβαια και προγράμματα που κάνουν αυτή την δουλειά όπως το Ticket Creator ή το Ticket Meister, αλλά κοστίζουν και δεν είμαι σίγουρος αν τυπώνουν σε απλούς εκτυπωτές ή θέλουν ειδικούς εκτυπωτές.

Δημοσ.

Λογικά θα μπορώ να "κάνω" δουλειά δίνοντας αντί για λίστα ονοματεπωνύμων, να δίνω λίστα αριθμών ή όχι;

Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει (πολύ) αναλυτικά τη διαδικασία της "συγχώνευσης" γιατί τα παραδείγματα παραπάνω ναι μεν λένε κάτι αλλά δεν ξέρω π.χ. που πάει το μεταβλητό πεδίο κλπ κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...