Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα ένωσης υπότιτλων με ταινία;

Rimotomos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει καποιος,καποιο προγραμμα που μπορει να ενωσει τους υποτιτλους μια ταινιας με τν ταινια κ να τα μετατραψει σε ενα αρχειο,δλδ να μην ειναι χωριστα.

αν ξερει καποιος θα με βοηθησει πολυ...ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν μας λες όμως τι εννοείς.

Είναι 3 οι περιπτώσεις που καλύπτουν αυτό που θέλεις. Θα τις πάρω από την πιο γρήγορη ως την πιο αργή:

α) Χ subbing με τους υπότιτλους σε XSub μορφή.

Αυτό γίνεται με το AviAddXSubs. Η διαδικασία διαρκεί λίγα λεπτά, αλλά το αρχείο παίζει μόνο σε υπολογιστή ή σε dvd player που υποστηρίζει αυτό το σύστημα (δεν το κάνουν όλα).

β) Μετατροπή σε DVD.

Αυτό μπορεί να διαρκέσει από 20 λεπτά έως και 1-2 ώρες, ανάλογα με την ταχύτητα του υπολογιστή.

Μπορεί να γίνει είτε με shareware προγράμματα όπως το ConvertX2DVD ή με free λύσεις όπως τα DVDFlick, The Film Machine, TrustFM Avi2DVD ή με αρκετά άλλα.

Το βίντεο είναι συμβατό με DVD και παίζει σε όλα τα players.

Περισσότερα στο How To Wiki

γ) Hard Subbing ή αλλιώς Ενσωμάτωση των υποτίτλων στο avi. Παίζει πάλι σε υπολογιστή ή σε dvd players που υποστηρίζουν αναπαραγωγή divx. Οι Ελληνικοί υπότιτλοι δεν έχουν πρόβλημα να εμφανιστούν σωστά γιατί είναι ενσωματωμένοι στο βίντεο. Η ποιότητα κυμαίνεται σε απαράδεκτα επίπεδα γιατί το avi ξανακωδικοποιείται και απαιτεί πιο πολύ χρόνο και περισσότερη εξειδίκευση.

Δημοσ.

Βασικα για να σας το εξηγησω γιατι ειμαι λιγο ασχετος περι θεματος:-D

εχω που κατεβαζω ταινιες κ τις γραφω σε dvd για να παιζουν στο dvdplayer.

καποιες εχουν ενσωματομενους τους υποτιτλους κ ετσι δν εχω καποιο προβλημα.

καποιες ομως τους εχουν χωριστα(ξεχωριστο αρχειο υποτιτλων-ξεχωριστο ταινιας).

αυτα τα αρχεια εγω θελω με καποιο τροπο να τα ενωσω ωστε να γινουν ενα αρχειο κ να τα βλεπω στο dvd-να τα κανω σαν τις αλλες ταινιες π δν το εχουν χωριστα.

ευχαριστω...:shifty:ξερω ...παραειμαι ασχετος...αλλα ρωτοντας μαθαινεις;)

Δημοσ.

Από ό,τι κατάλαβα το dvd player που έχεις υποστηρίζει divX αλλά όχι υπότιτλους. Οπότε η πρώτη λύση, AviAddXSubs σε καλύπτει.

Δημοσ.
Δεν μας λες όμως τι εννοείς.

Είναι 3 οι περιπτώσεις που καλύπτουν αυτό που θέλεις. Θα τις πάρω από την πιο γρήγορη ως την πιο αργή:

α) Χ subbing με τους υπότιτλους σε XSub μορφή.

Αυτό γίνεται με το AviAddXSubs. Η διαδικασία διαρκεί λίγα λεπτά, αλλά το αρχείο παίζει μόνο σε υπολογιστή ή σε dvd player που υποστηρίζει αυτό το σύστημα (δεν το κάνουν όλα).

β) Μετατροπή σε DVD.

Αυτό μπορεί να διαρκέσει από 20 λεπτά έως και 1-2 ώρες, ανάλογα με την ταχύτητα του υπολογιστή.

Μπορεί να γίνει είτε με shareware προγράμματα όπως το ConvertX2DVD ή με free λύσεις όπως τα DVDFlick, The Film Machine, TrustFM Avi2DVD ή με αρκετά άλλα.

Το βίντεο είναι συμβατό με DVD και παίζει σε όλα τα players.

Περισσότερα στο How To Wiki

γ) Hard Subbing ή αλλιώς Ενσωμάτωση των υποτίτλων στο avi. Παίζει πάλι σε υπολογιστή ή σε dvd players που υποστηρίζουν αναπαραγωγή divx. Οι Ελληνικοί υπότιτλοι δεν έχουν πρόβλημα να εμφανιστούν σωστά γιατί είναι ενσωματωμένοι στο βίντεο. Η ποιότητα κυμαίνεται σε απαράδεκτα επίπεδα γιατί το avi ξανακωδικοποιείται και απαιτεί πιο πολύ χρόνο και περισσότερη εξειδίκευση.

Επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά άνοιξα παρόμοιο θέμα στο DivXAuthoring θέλω να ρωτήσω και εδώ. Εγώ έκανα ενσωμάτωση με το AviAddXSubs και μετά ένωσα τις ταινίες σε μια. Όμως όταν την παίζω στον ΗΥ δεν βλέπω υπότιτλους ούτε έχω επιλογή ενεργοποίησης. Πώς θα ξέρω ότι θα παίζουν στο επιτραπέζιο DVD player;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

βασικα πρεπει να ειμαι πολυ αταρο,το κατεβασα το προγραμμα(AVIAddXSubs) αλλα δν βρισκω ακρη.διαλεγω το αρχειο της ταινιας αλλα μετα δν μ εχει επιλογη καπου να βαλω το αρχειο των υποτιτλων για να τα κανω ενα.δν τν παλευω:mad:

Δημοσ.
Επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά άνοιξα παρόμοιο θέμα στο DivXAuthoring θέλω να ρωτήσω και εδώ. Εγώ έκανα ενσωμάτωση με το AviAddXSubs και μετά ένωσα τις ταινίες σε μια. Όμως όταν την παίζω στον ΗΥ δεν βλέπω υπότιτλους ούτε έχω επιλογή ενεργοποίησης. Πώς θα ξέρω ότι θα παίζουν στο επιτραπέζιο DVD player;

Ευχαριστώ.

Δεν το ξέρεις αν δεν το δοκιμάσεις. Το καλύτερο είναι να υπάρχει μια συσκευή στημένη στο κατάστημα σαν δείγμα και να βάλεις ένα dvd με τέτοιες ταινίες να δεις αν τα παίζει και αν αναγνωρίζει Ελληνικούς υπότιτλους.

βασικα πρεπει να ειμαι πολυ αταρο,το κατεβασα το προγραμμα(AVIAddXSubs) αλλα δν βρισκω ακρη.διαλεγω το αρχειο της ταινιας αλλα μετα δν μ εχει επιλογη καπου να βαλω το αρχειο των υποτιτλων για να τα κανω ενα.δν τν παλευω:mad:

Δεν βλέπεις τέτοια επιλογή γιατί δεν έχει. Φορτώνοντας το avi παίρνει μόνο του και τους υπότιτλους. Εξ' άλλου στο λέει.

Place the avi file and its assosiated (same name) srt or

idx/sub in the same directory. Select the avi (or many)

and press "create".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...