Προς το περιεχόμενο

Λαδια για Gilera?

DaNieLCz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχουν γινει και χειροτερα, στο μοτο Xtreme ειχε πριν απο μερικα χρονια παρουσιαση ενα παπακι στην Κυπρο που φορουσε μοτερ απο Pegasus 650.

Ημουν και εγω κατοχος καποτε ενος Gsxr 750 με μοτερ 1100. Ενδιαφερον παντα αυτες οι μετατροπες, καλο γκαζι αλλα πολυ χαλια γεωμετρια στο τελος και μεγαλες θερμοκρασιες. Ολες αυτες οι αλλαγες θελουν και παντα εναν πολυ εμπιστο μαστορα γιατι απο κατι τετοια βγαζουν τις διακοπες τους τα μαστορια.

Σχετικα με ολη την ιστορια του Gilera επειδη ειδα και το αλλο σου τοπικ DanielCZ, θελεις να βαλεις μπελα στο κεφαλι σου και ολη ιστορια δεν αξιζει.

Με απλα λογια ποτε δεν προκειτε να κανεις καλυτερη δουλεια απο τον κατασκευαστη. Πουλα το δικο σου και μαζι με τα λεφτα που θελεις να δωσεις για μετατροπη αγορασε ενα 200αρι.

Τα αυτοματα και γενικα τα 2χρονα ειναι πολυ πιο ευθραυστα απο τα 4χρονα και θελουν μια πιο ιδιαιτερη μεταχειρηση. Αν κανεις αρκετες μετατροπες δεν θα ειναι για ταξιδακια, θα κανεις 100χμ και θα σαι με την ψυχη στο στομα μη σου χαλασει. Εχω περασει παρομοια κατασταση με ενα Honda Dio στα εφηβικα μου χρονια, το οποιο ευτυχως το ξεφορτωθηκα γρηγορα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε kage εχω παει βολτα με αυτο οποτε αληθεια ειναι.Εχει πιασει 145 χλμ./ωρα και μπορει και αλλο σιγουρα!!!!!!Αλλα ειναι δυνατον ρε παιδια να δινεις 3.600 χιλιαρικα για μηχανακι????πεστε μου

Σχετικα με ολη την ιστορια του Gilera επειδη ειδα και το αλλο σου τοπικ DanielCZ, θελεις να βαλεις μπελα στο κεφαλι σου και ολη ιστορια δεν αξιζει.

Με απλα λογια ποτε δεν προκειτε να κανεις καλυτερη δουλεια απο τον κατασκευαστη. Πουλα το δικο σου και μαζι με τα λεφτα που θελεις να δωσεις για μετατροπη αγορασε ενα 200αρι.

Δεν ειπα πως θελω να το κανω βρωμογκαζο.Αλλο τι καταλαβες.Αλλαγη περιφερειακων ανταλλακτικων θελω να κανω για πιο "ξεκουραστες" βολτες και προσπαθω να μαζεψω αποψεις.Αν ηταν θα επαιρνα 200αρι(λες να μη το σκεφτηκα?)αλλα εχει γενικα περισσοτερα εξοδα συντηρησης και λοιπων,που η χρηση που θα το εκανα δεν αξιζει καν...

Φιλε kage εχω παει βολτα με αυτο οποτε αληθεια ειναι.Εχει πιασει 145 χλμ./ωρα και μπορει και αλλο σιγουρα!!!!!!Αλλα ειναι δυνατον ρε παιδια να δινεις 3.600 χιλιαρικα για μηχανακι????πεστε μου

το μαμα 180αρη κατεβαζει 170 κμ...

Δεν εχω μεγαλη εμπειρια στα μηχανακια αλλα λογικα την χτυπαει αυτο 180+ τελικη.Εχω καιρο να τον ρωτησω και μαλλον θα εχει κανει μεγαλο ρεκορ μεχρι τωρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...