freedubus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Εχω ήδη βρει πολλούς θησαυρούς και κέρματα σε παραλίες. Απλώς δε θέλω να βρίσκουν άλλοι.
firewalker Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 πάρε έναν σχετικά απλό αλλά καλής ποιότητας ανιχνευτή και κάθε Οκτώβριο να σαρώνεις τις παραλίες στην Ελλάδα. Θα εκπλαγείς...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 πάμε για λίρες στα βουνά κι εφέτος
FedonasP Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 άσχετο αλλα αν τελικά βρει μια σοβαρή ποσότητα χρυσού μπορεί να το λιώσει και να το χυτευσει σε καλούπια δαχτυλιδιών και να τα πουλησει σε ένα από τα χιλιάδες πια μαγαζάκια αγοράς χρυσών κοσμημάτων που ανοίγουν σε κάθε στενό... no questions asked θα του πάρουν τα "κοσμήματα" και θα του δώσουν μια σχετικά καλή τιμή ανά γραμμάριο..
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 άσχετο αλλα αν τελικά βρεικλέψει μια σοβαρή ποσότητα χρυσού μπορεί να το λιώσει και να το χυτευσει σε καλούπια δαχτυλιδιών και να τα πουλησει σε ένα από τα χιλιάδες πια μαγαζάκια αγοράς χρυσών κοσμημάτων που ανοίγουν σε κάθε στενό... no questions asked θα του πάρουν τα "κοσμήματα" και θα του δώσουν μια σχετικά καλή τιμή ανά γραμμάριο.. φιξεδ, γιατι να απλώς να βρει, αποκλείεται
FedonasP Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Άμα είναι σε δικό του οικόπεδο/χωράφι (δεν ξέρω τι λένε οι νομοι) αλλα εγώ δεν θα τον θεωρούσα κλέφτη... τέλος αν είναι σε δημόσια γη -και δεν αλλάξει αυτός ο οίκος ανοχής που ονομάζουμε κρατικός μηχανισμός(ποιος ήθρε?) και πολιτικο σύστημα (τι?)- τότε πάλι καλά θα κάνει.. γιατί από το να τα φάνε οι δοσίλογοι και οι χαραμοφάηδες η οι γάλλοι και οι γερμανοί και οι οπιοι βουσβουνιοι καλύτερα να το κλέψει αυτός!
writehow Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Για σας παιδιά. Εγώ τον δικό μου ανιχνευτή μετάλλων τον αγόρασα από αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα www.anixneutis.com . Εκεί μπορείτε να βρείτε όλα τα διάσημα μοντέλα ανιχνευτές μετάλλων οπός Νοκτά , Garrett , Minelab , Fisher , ΧΡ, White's Εγώ αγόρασα Garrett EURO ACE με 3 χρόνια εγγύηση + δωρεάν παράδοση με κουριερ (μου το στείλανε με ACS σε 2 εργάσιμες ) και η τιμή του είναι μόλις 275.00 € . Πλήρωσα κατά την παραλαβή αφού ελεξα ότι είναι αυτό που παράγγειλα. Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα απόλυτος πρόβλημα.A ναι ! Έχω βρει μέσα σε ένα σαββατοκύριακο αρκετά αντικείμενα και νομίσματα ( μερικά χρυσά αντικείμενα ) Aντε καλή μας τύχη . Πλησιάζει και το καλοκαίρι να σαρώσουμε λίγο τις παράλιες
sphinxgr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μήπως είναι και δικό σου εντελώς τυχαία το site?!
zizu10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μήπως είναι και δικό σου εντελώς τυχαία το site?! Έχεις κι εσύ ανιχνευτή???
writehow Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μήπως είναι και δικό σου εντελώς τυχαία το site?! Εγω απλά το προτείνω γιατί έχω κάνει την αγορά μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα! Και επειδή ξέρω τι είναι να αγοράζεις online και να την πατήσεις άσχημα! Δεν βρέθηκε κανεις να μου πει από που να αγοράσω και από που να μην αγοράσω ! Μακάρι να είχα τόσα εύρα για να ανοίξω κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών
salazar1991 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Εγω να ρωτησω κατι αλλο..Υπαρχει κατι (καποιο υλικο εννοω) που να μπλοκαρει τον ανιχνευτη????
CROM271 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Σκεφτομαι να παρω ενα ανιχνευτη για χαβαλε πιο πολυ (αν κατσει καμια καλη δεν θα μου κακοπεσει βεβαια). Δεν εχω σκοπο να βγω αποκλειστικα για κυνηγι θησαυρου βεβαια... Απλα οταν παω καμια φορα για κυνηγι να τον εχω μαζι καθως περπαταω. Θελω να ρωτησω τα εξης: 1. Μπορω να διαθεσω γυρω στα 1000 ευρω. Παιρνω τιποτα της προκοπης ή θα βρισκει τενεκεδενιο κουτακι και θα χτυπαει? 2. Το ψαξιμο ειναι παρανομο? Εστω με βρισκει καποιος (δασοφυλακη ή αστυνομια π.χ.) με το μηχανημα μεσα στο δασος να ψαχνω. Ειμαι παρανομος? Δεν μιλαω να με βρουν να σκαβω κλπ. Απλα να περπαταω και να ψαχνω.
Lucifer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Πλησιάζει και το καλοκαίρι να σαρώσουμε λίγο τις παράλιες ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
Dharmakaya Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=qnQvY5kQKwA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα