idrwmeno_kormi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος που παίζει μπιρίμπα τι ισχύει στις παρακάτω περιπτώσεις γιατί θα με τρελάνουν με τον τρόπο που παίζουν κάποιοι. 1) Στην 4αδα έχω ένα φύλλο και μου πετάνε κάποιο που κολλάει, το παίρνω και κλείνω ή όχι. (υπάρχει μπιριμπα) 2) Έχω 3,4,2,6,7,8 όλα ίδιο χρώμα και με τη σειρά που τα βλέπετε, αν βρω ίδιο 5 κάνω γνησία ή όχι;
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Εξαρτάται πάντα από τους κανόνες που θέτετε στην αρχή του παιχνιδιού. Στο "ελαφρύ" παιχνίδι και τα 2 που έγραψες ισχύουν.... ιδρωμένο κορμί
idrwmeno_kormi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Στριπ μπιρίμπα παίζετε; Μιά κανινική μπιρίμπα είπαμε να παίξουμε και μάς βγήκε ξυνή. "σφαχτήκαμε" Δεν καταλαβαίνω τι είναι η στρίπ. Μπορεί δηλαδή να μην ισχύουν αυτά που έγραψα; Ο καθένας παίζει με το δικό του τρόπο;
kfyros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μιά κανινική μπιρίμπα είπαμε να παίξουμε και μάς βγήκε ξυνή. "σφαχτήκαμε"Δεν καταλαβαίνω τι είναι η στρίπ. Μπορεί δηλαδή να μην ισχύουν αυτά που έγραψα; Ο καθένας παίζει με το δικό του τρόπο; Η στρίπ είναι αυτή που βγάζει τα ρούχα του όποιος χάνει ..... Ιδρωμένο κορμί No red bull, no happy end :lol::lol:
idrwmeno_kormi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Εξαρτάται πάντα από τους κανόνες που θέτετε στην αρχή του παιχνιδιού. Στο "ελαφρύ" παιχνίδι και τα 2 που έγραψες ισχύουν.... ιδρωμένο κορμί Τι "ελαφρύ τι βαρύ" κάθεσαι με κάποιους να παίξεις για πλάκα, και όταν κάνεις το μπαλαντέρ 2 για να γίνει γνήσια σου λέει δε γίνετε ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Και το άλλο! Έχει 5 φύλλα κατεβάζει "τρίτη" και με τα δύο που του μένουν εμείς κλείνουμε. Πετάει το ένα και μας λέει δε γίνετε να κλείσεις με φύλλο που σου πετάω, ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Σημ.: Μα θα κλείσω στην επόμενη στροφή....
thanocaster Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Από εδώ και πέρα πριν κάνεις νέους φίλους να τους ρωτάς πώς παίζουν την μπιρίμπα. Εναλλακτικά μπορείτε να τα συμφωνείτε πριν ξεκινήσετε να παίζετε. Υπάρχουν άπειρες παραλλαγές της μπιρίμπας γενικότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.