searching Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Είμαι ένα απελπισμένος συνδρομητής της forthnet. Η ιστορία μου ξεκινά από το Αύγουστο όπου αναβάθμισα (μάλλον υποβάθμισα την adsl μου) από τον ΟΤΕ 2Mb σε Forthnet 24Mb από τότε άρχισαν τα όργανα, η ταχύτητα αν και το modem γράφει 13Mb στην πραγματικότητα δεν ξεπερνάω πολλές φορές τα 256Kb (κατεβάζω από διάφορους Server με 20Kb έως 30Kb). Μετά από πολλά τηλεφωνήματα μου είπαν ότι έχει πρόβλημα ο κόμβος μου από τότε που μου το είπαν έως τώρα πέρασαν 40 μέρες και η κατάσταση παραμένει ίδια. Λόγο ότι η σύνδεση απευθύνετε σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών internet πρέπει να γίνει κάτι. Μέτα από επικοινωνία με την forthnet (κατάστημα και τηλεφωνικός) με χλεύαζαν και μου είπαν ότι κάνε κουράγιο 7 μήνες. Λόγο της στάσης της forthnet θέλω να καταγγείλω την σύμβαση και να την διακόψω αλλά δεν ξέρω πώς έχει κανείς καμιά ιδέα? H περιοχή που βρίσκομαι είναι Πασακάκι στα Χανιά.
pan34 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 καταγγελια στην εεττ να δειs πωs θα στρωσουν!
darkarax Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Και εγω εχω ενα παρομοιο προβλημα. Εχω πληρωσει για 8ΜΒ χ6 γραμμες μιας και προκειται για ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ και η ανωτατη ταχυτητα ειναι για 4 ΜΒ !! και επισις εδω και 2 μηνες στο site της FORTHNET αντι να λεει 8μβ static οπως λενε και τα τιμολογια μου λεει 4MB Static !! Tους μιλαω συνεχεια απο το τηλεφωνο αλλα δυστιχος δεν βγενει πουθενα !! Τι να κανω λετε ???
talos_2002 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Όχι από τηλέφωνο στην Φόρθνετ. Μόνο από το κατάστημα. Δουλεύει ένας γνωστός μου σε τέτοιο κατάστημα και μου είπε να μην περιμένω να γίνει τίποτα μέσω τηλεφώνου αλλά να πηγαίνω στα καταστήματά της.
darkarax Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Όχι από τηλέφωνο στην Φόρθνετ. Μόνο από το κατάστημα. Δουλεύει ένας γνωστός μου σε τέτοιο κατάστημα και μου είπε να μην περιμένω να γίνει τίποτα μέσω τηλεφώνου αλλά να πηγαίνω στα καταστήματά της. Βαρεθηκα να πηγαινω απο εκει !!! Πρεπει να εχω παει και να εχω μιλησει με τον διευθηντη ισα με 20 φορες !! Και ολο λεει: αυριο θα το φτιαξουμε ...αυριο θα το φτιαξουμε ...αυριο θα το φτιαξουμε ...αυριο θα το φτιαξουμε ...!!! Κατανταει τελειωσ βλακεια πια αυτο !!!
blackhill66 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 κανε μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ τι περιμενεις?
gf030 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Φιλε @searching τι περιμενεις? Καταγγελια σε ΕΕΤΤ, ΙΝΚΑ αμεσως, αν καταλαβα καλα προκειται για μαγαζι? Αν ναι, να αναφερεις χασιμο πελατων και διαφυγοντα κερδη λογω κακων υπηρεσιων...
S2Katana Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Καταγγελία στην ΕΕΤΤ μεν, διαβάστε όμως και τη σύμβαση που υπογράψατε... Αναφέρει πως δεν έχουν δέσμευση για την ταχύτητα. Και μην νομίσετε πως δεν σας καταλαβαίνω, και εγώ 4νετ έχω και από 2Mbit πήγα στα 24Mbit και η ταχύτητα του browsing έχει χειροτερέψει κατακόρυφα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 βασικά τον τελευταίο καιρό η Forthnet είναι πίκρα στο θέμα του browsing και των pings γενικότερα... την ημέρα βλέπουμε κατι 260-300αρια ms με ΑΙΧ...πράγμα απαράδεκτο...
Nomikaria Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Κι εγώ θα σου έλεγα προτού προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια,να διαβάσεις πάλι το συμβόλαιο που υπέγραψες ώστε να δεις σε ποιές περιπτώσεις δηλώνουν "μη ευθύνη". Την καταγγελία πιστεύω μπορείς να την κάνεις,αν μη τι άλλο για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους απέναντι σ'έναν πελάτη που έχει πρόβλημα με την εταιρία..απλά για να ξέρεις και πού θα πόνταρεις διάβασε πάλι το συμβόλαιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.