CLIORR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα δοκιμασα o/c σαυτη την mobo με ολα τα settings στο auto!! Το pc δουλευει μια χαρα στα 3,6 με 42 βαθμους idle!!!αλλα μετα απο λιγο το cpuz μου διχνει απο 1,37v 1,48+v.... ειναι αξιοπιστο αν το αφησω ετσι η υπαρχει κινδυνος?? οποιος το εχει ετσι plz help!! ευχαριστω προκαταβολικα και καλη συνεχεια;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Οχι δεν ειναι, και το ρευμα να το βγαλεις απο το auto οπωσδηποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CLIORR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 thanks φιλε αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω που αλλου να δωσω ρευμα εκτος απο την cpu... δοκιμασα μονο με την cpu 1,3v μπηκα στα windows και μετα restart...:eek: οι ram μου παρεπιπτοντως ειναι 4g G.Skill 1066 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Ανέβασε λίγο το (G)MCH Overvoltage Control, βάλε το PCI-E στα 101MHz, τις μνήμες 1:1 για αρχή και δοκίμασε πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giopap87 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 άσχετο, αλλά τι θερμοκρασία πίανει ο επεξεργαστής σου χωρις-με δουλειά? Ο δικός μου (e8400) μόλις ανοίξει έχει 55-60 και με δουλεία 70 (χωρίς OC σε καθαρά windows xp)!! Το μόνο που έκανα ήταν να βγάλω την πάστα του και να βάλω καινούργια (μαμα ψύχτρα). Και εσένα τις ίδιες έχει? Διάβασα κάπου σε ξένο site οτι δεν λειτουργούν καλά τα θερμόμετρα στον συγκεκριμένο cpu. Έχετε ακούσει τίποτα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Βαλε το νεοτερο coretemp (για την ακριβη εκδοση θα σου πει ο Thresh που τα ξερει απ εξω ) Αν και αυτη η σκατουλα που λεγεται μαμα ψυκτρα ειναι ΠΟΛΥ ελεηνη... Αν ηταν προβληματικος ο sensorας θα εβλεπες θερμοκρασιες της ταξης των -40 ή 5 ή 245 βαθμων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Eχω τον ιδιο επεξεργαστη και εχω μετρησει την 8ερμοκρασια του για διαφορους λογους με διαφορα προγραμματα...Οι 8ερμοκρασιες σου ειναι καπως τσιμπημενες...Δεν ξερω αν δινει λα8ος 8ερμοκρασιες....Εγω idle εχω 38-39 και με 2 ωρες stress με το prime95 φτανω στους 61.Βεβαια η ψυκτρα μου δν εινια η μαμα αλλα ειναι μια τον 7ευρο που ισως να ναι και χειροτερη απο την μαμα αλλα και η παστα δν παιζει να εχει περαστει με τον καλυτερο τροπο στον επεξεργαστη μου...Τοτε δν ειχα ιδεα απο τετοια πραμματα αλλα επιχειρησα και την εβαλα...Βεβαια μεχρι τωρα δν εχω αντιμετοπισει κανενα προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giopap87 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 ούτε εγώ έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα .. αλλά με αυτές τις θερμοκρασίες δεν νιώθεις και άνετα.. θα δοκιμάσω το coretemp και θα σας πω. καμία καλή ψύχτρα να προτείνετε που έχετε δοκιμάσει? ευχαριστώ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CLIORR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Φιλε μου εγω idle με ψυχτρα zalman 9700 παιζω στους 39-40.. πιστευω πως ειναι μια χαρα χωρις o/c μιας και αυτo το mobo που πηρα το βρισκω αχρηστο.... αν ειναι δυνατον στα 3,6 και στο auto να δινει στον επεξεργαστη 1,4v:eek: αν καποιος εχει καποια ιδεα στο πως να με βοηθησει plz ας πει γιατι εχω καει στο ψαξιμο εδω και 4 μηνες χωρις αποτελεσμα... ευχαριστω παιδες και καλη συνεχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Φιλε μου εγω idle με ψυχτρα zalman 9700 παιζω στους 39-40.. Σε idle ισως, σε full load πολυ απλα δε γινεται αυτο Κατα τα αλλα συμφωνω με το ποστ σου (οτι ειναι αηδια να δινει στο auto 1,4 στα 3,6Ghz). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 παίζει τόσο σε default αν του έχεις το Vcore 1.1 και εμένα οι 8500 σε load default 1.1 3Ghz παίζανε 35 *C 10πάνω από Ambient άμα τσίμπαγες Vcore γ@μιώταν ο Δίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CLIORR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Αρχικά καταχωρημένο από CLIORR Εμφάνιση Μηνύματος Φιλε μου εγω idle με ψυχτρα zalman 9700 παιζω στους 39-40.. Σε idle ισως, σε full load πολυ απλα δε γινεται αυτο (GeorgeMan) Φιλε GeorgeMan το γραφω το idle sto post μου....:lol: Thanks Φιλε Vatos για την απαντηση σου μετα απο αλλη δοκιμη που εκανα σημερα στα 3,6 auto το ρευμα εφτασε στα 1,49v...ελεος.. Το προβλημα με αυτο το μουφοmobo ειναι οτι το vcore δεν το εχει ξεχωριστα ωστε να δωσω μονο εκει ρευμα και τα αλλα να τα αφησω στο auto τα ρυθμιζει ολα μονο του:eek: και δινει παντου τον κολο του... μαλλον η λυση μου ειναι αλλο mobo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 (μμμμμμμ ναι ισως και να κοιμομουν οταν απαντησα και να απαντησε το φαντασμα μου ) Σορρυ ε Μ αρεσει που η λεξη idle βρισκεται και στο quote που εκανα χαχαχχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GPOWERR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Αυτο που μπορεις να κανεις αφου εχεις τσεκαρει control+f1 αν υπαρχει κρυφο μενου που ρυτημιζει ταση επεξ,ειναι να τρεχεις στο startup to easy tune5 pro και να ρυθμιζεις εσυ ποση ταση θες την οποια κραταει ακομη και οταν το βγαζεις απο το tray.Εκτος windows αν θες να δουλεψεις για αρκετη ωρα(π.χ. format) να καταργεις το oc βαζοντας default to fsb και μετα το ξαναπραγματοποεις οταν τελειωσεις την εγκατασταση των windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CLIORR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Lol GeorgeMan αχαχαχαχα Φιλε μου δοκιμασα και το Ctrl F1 και το μονο που μου εβγαλε ηταν το deovervoltage για τις ram.... το σκεφτηκα αυτο με το easy tune αλλα επειδη κανω αρκετα συχνα format ειναι τζαπα κοπος απλα θα περιμενω μεχρι να παρω το επομενο pc με πιο ψαγμενο mobo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.