no_name18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 γεια σας! αγόρασα έναν φορητό υπολογιστή. είχε πάνω μία έκδοση του νόρτον η οποία έληγε μόνη της μετά από 2 μήνες. εγώ για αυτούς τους 2 μήνες δεν το έβαλα καθόλου στο ιντερνέτ γιατί δεν χρειάστηκε. όταν έληξε το νορτον πήγα να εγκαταστήσω το mcafee που είχα πληρώσει όταν είχα αγοράσει το desktop. αλλά η εγκατάσταση δεν έγινε σωστά και ο φορητός έκανε από μόνος του επαννεκίνηση. έκανα επαναφορά συστήματος και όλα καλά αλλά χωρίς antivirus. μου είπε αυτός που το αγόρασα να το συνδέσω στο ιντερνετ και να του κάνω windows update για να κατεβάσει κάποιες ενημερώσεις και μετά θα μπορώ να εγκαταστήσω το mcafee. άσχετα με το γεγονός ότι δεν μπορώ να συνδεθώ γιατί μου χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις. να το κάνω όμως όλο αυτό? θα λύσω το πρόβλημά μου ή θα αναγκαστώ να κάνω πάλι επαναφορά?
micos000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Αυτό που σου είπαν έχει λογική. Αν το mcafee θέλει windows installer 4.5 για να εγκατασταθεί θα πρέπει να κάνεις την αναβάθμιση ή αν το κατεβάσεις απο microsoft για VISTA ή XP. Για άλλα windows ή για 64Βit από ΕΔΩ.
pirobatis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 να προσθεσω οτι για να βαλεις αλλο προγραμμα προστασιας καλο θα ηταν πριν να βγαλεις το norton με το norton removal tool http://service1.symantec.com/Support/tsgeninfo.nsf/docid/2005033108162039?OpenDocument μετα restart και μετα εγκατασταση το αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.