Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασια σε φορητο υπολογιστη

ravend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιες ειναι οι φυσιολογικες θερμοκρασιες που εχει συνηθως ενας φορητος?

ειναι φυσιολογικο να εχει 40c ο επεξεργαστης και η γραφικων 48c?

γιατι καποιες φορες εχω την εντυπωση πως ειναι αρκετα ζεστος,ειδικα στο πληκτρολογιο.φανταζομαι αυτο ειναι φυσιολογικο,σωστα?

Δημοσ.
ποιες ειναι οι φυσιολογικες θερμοκρασιες που εχει συνηθως ενας φορητος?

ειναι φυσιολογικο να εχει 40c ο επεξεργαστης και η γραφικων 48c?

γιατι καποιες φορες εχω την εντυπωση πως ειναι αρκετα ζεστος,ειδικα στο πληκτρολογιο.φανταζομαι αυτο ειναι φυσιολογικο,σωστα?

Φυσιολογικότατο.... και υψηλότερα να ανέβουν δεν έχεις πρόβλημα!

Δημοσ.

μια χαρα εισαι...που να δεις τις δικες μου...μ αρεσει που πηρα και βαση με ανεμιστηρες...δεν κανουν τιποτα(σχεδον)...

Δημοσ.

δεν εχει δηλαδη επιπτωσεις στη λειτουργια του υπολογιστη?παλι καλα..οταν φτασουν σε ποιο βαθμο κατι δεν παει καλα?

Δημοσ.

Παιζει ρόλο ο επεξεργαστής, το κάσωμα, το σύστημα ψύξης κτλ κτλ

Σε γενικές γραμμές μην σε απασχολεί και τόσο το όλο θέμα.... ξέχασε το και δούλεψε το λαπτοπ σου όπως θα το δούλευες πάντα. Τα όρια θερμοκρασιών είναι τόσο υψηλά που θα δυσκολευτείς να τα πιάσεις ακόμη και να προσπαθήσεις.

Δημοσ.

δν κανει και πολλα να πεις οτι ζοριζεται και θερμαινεται,μονο σερφαρισμα και αντε μουσικη.κοιταξα μη τυχον ειναι κανενας ιος και κραταει τον επεξεργαστη απασχολημενο αλλα δεν βρηκα κατι.(με avg).τελος παντων!καλως!

Δημοσ.

μπορειs να μου εξηγησειs γιατι δεν μου κανει η καρτα γραφικων o overclocking μου με τους καινουργιους οδηγους δηλ παω να ανεβασω τα ρολογια και μου τα επαναφερει σε default ενω με τους παλιους γινοταν κανονικα το overclocking (geforce 8400gs σε HP laptop)με το riva tuner 2.11 thank's

Δημοσ.

ρε παιδιά μπορεί να ανεβάσει θερμοκρασία επειδή έχει μαζέψει σκόνι το ανεμιστηράκι. δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάτι έχει χαλάσει...συμβουλή μην προσπαθήσετε να το καθαρίσετε μόνοι σας. καλό θα ήταν να πάτε σε έναν ειδικό...κ αν όντως το κάνετε μόνοι σας, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κ να ξέρετε που μπαίνει η κάθε βίδα

Δημοσ.

ενταξει δεν ειναι τοσο δυσκολο να το ανοιξεις μονος σου...εγω τις προαλλες που τ ανοιξα για να βαλω επιπλεον μνημη ειχε λιγη σκονη στο ανεμιστηρακι του επεξεργαστη(6 μηνες τον εχω τον φορητο)....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...