_tasos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα μου ήρθε ένα mail με αποστολέα έναν φίλο μου, και ελληνικό θέμα αλλά το περιεχόμενο ήταν στα αγγλικά και μιλούσε για ένα κατάστημα στη Κίνα!! Έδινε και ένα link αλλά δεν μπήκα στο κόπο να δω τι είναι. Υπάρχει περίπτωση να μπήκαν στον λογαριασμό (hotmail.com) του φίλου μου και να έκλεψαν το address book ή να έστειλαν από εκεί το μήνυμα; Τι άλλο μπορεί να παίζει;
pirobatis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα μου ήρθε ένα mail με αποστολέα έναν φίλο μου, και ελληνικό θέμα αλλά το περιεχόμενο ήταν στα αγγλικά και μιλούσε για ένα κατάστημα στη Κίνα!! Έδινε και ένα link αλλά δεν μπήκα στο κόπο να δω τι είναι. Υπάρχει περίπτωση να μπήκαν στον λογαριασμό (hotmail.com) του φίλου μου και να έκλεψαν το address book ή να έστειλαν από εκεί το μήνυμα; Τι άλλο μπορεί να παίζει; η ο φιλος σου εκανε πλακα η <<αρρωστησε>> ο υπολογιστης του και πηρε της επαφες απο το email του. εξου και ολα τα spam messages..... που αλλοτε ειναι απλα διαφημισεις ειτε σου κλεβουν το δικο σου καταλογο επαφων και σου κολλανε και τπτ.
_tasos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μάλλον την έπαθε σε internet cafe, τουλάχιστον έτσι μου είπε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.