Προς το περιεχόμενο

προβλημα με το paypal

koufalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα ειχα παει σε ενα σιτε να αγορασω κατι και μου ελεγε πως γινετε μονο με paypal λεω καστε να φτασω μεχρι στο τελος την φορμα και βλεπω...φτανω στο σημειο να πληροσω και μου λεει βαλε τον αριθμο της vizas ειναι χρωστικη βαζω τον αριθμο κανονικα και με χρεονει το ποσο στην καρτα και μου ανοιγει ενα παραθυρο μετα απο το paypal και μου λεει να βαλω μονο κωδικο τα στοιχεια μου τα ειχε παρει απο την φορμα που ειχα συμπληροσει στο σιτε βαζω κωδικο μπαινω κανονικα στο paypal και μου γραφει κατω κατω το ποσο επρεπε να πλιροσω στο σιτε το αλλο παταω εκει δεξια που λεει confirm my debit or credit card και μου χρεωνει αλλο 1.5Ε πρεπει να κανω και κατι αλλο??κατι μου ελεγε για εναν κωδικο που θα παρω απο που θα τον παρω??τα λεφτα τωρα η αλλη εταιρια που παρηγγειλα το προιον τα εχει παρει και θα μου στειλει κανονικα το δεμα η οχι ακομα??

Δημοσ.

Μου φαίνεται οτι τα εχεις κανει ολα σωστα. Θα παρεις τον κωδικο με ενα email που θα σου σταλει. Αν εχεις κανει την πληρωμη ηδη πρεπει να σου εχει ερθει. τα χρηματα τα εχει παρει η αλλη εταιρια και με συνενοηση μαζι της θα παραλαβεις το προιον σου.

Δημοσ.
Μου φαίνεται οτι τα εχεις κανει ολα σωστα. Θα παρεις τον κωδικο με ενα email που θα σου σταλει. Αν εχεις κανει την πληρωμη ηδη πρεπει να σου εχει ερθει. τα χρηματα τα εχει παρει η αλλη εταιρια και με συνενοηση μαζι της θα παραλαβεις το προιον σου.

λεω μηπως πρεπει να παρω αυτον τον κωδικο να τον βαλω εκει και μετα το paypal θα πληρωσει το αλλο σιτε για να μου στειλει το προιον

Δημοσ.

οχι Οχι η αγορα έγινε. Δεν χρειάζεται τιποτα. Ο Κωδικός αγοράς ειναι για την δικια σου ασφάλεια οτι πληρωσες τιποτα παραπανω.

Δημοσ.

Ο κωδικός που σε χρέωσε (1.5 ευρώ) είναι τα τέσσερα τελευταία ψηφία του κωδικού που αντιστοιχή σε αυτή τη χρέωση στον λογαριασμό που σου στέλνει η τράπεζα. Αν δεν μπορείς να περιμένεις απλα πάρους τηλέφωνο και ζήτα τους να στο πουν.

Δημοσ.
Ο κωδικός που σε χρέωσε (1.5 ευρώ) είναι τα τέσσερα τελευταία ψηφία του κωδικού που αντιστοιχή σε αυτή τη χρέωση στον λογαριασμό που σου στέλνει η τράπεζα. Αν δεν μπορείς να περιμένεις απλα πάρους τηλέφωνο και ζήτα τους να στο πουν.

Για τον 4-digit code λεει????

Δημοσ.

εγω παλι λεω οτι αν δεν βαλεις τον κωδικο στο σιτε της paypal απο την χρεωση του 1,5ε δεν θα γινει η αγορα

Δημοσ.

Το 1,5 ? είναι η (προσωρινή) χρέωση για να επιβεβαιώσεις την διευθυνση σου, και να γίνεις verified μέλος. Έτσι θα έχεις μεγαλύτερο ποσό για αγορές (ανάλογα φυσικά με την κάρτα σου) και πολλές φορές είναι ο μόνος τρόπος για να σου στείλει κάποιος εμπόρευμα (μόνο verified users)

Μόλις πάρεις τον 4ψήφιο κωδικό και τον βάλεις στον λογαριασμό σου στο Paypal, αυτοί θα σου το επιστρέψουν, για επόμενη αγορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...