Προς το περιεχόμενο

Φθηνοτερο Λαπτοπ.

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω να βρω ενα φθηνο λαπτοπ για τον πατερα μου.Θελω να ειναι πολυ βασικο να μην εχει ιδιαιτερες δυνατοτητες,απλως να ειναι κανονικων διαστασεων (Οχι umpc δηλαδη).

Απο εσοπ και πλαισιο βλεπω πως το φθηνοτερο που εχουν ειναι το compaq Preasario 790EV της HP.Τα χαρακτηριστικα του μου φαινονται μια χαρα,μονο που βλεπω επεξεργαστη 2.13 celeron. Πειραζει αυτο καθολου?

Ιντερνετ/office θα ασχολειται μονο ο πατερας μου,και αντε να του βαζω και καμμια ελαφρια εφαρμογη.

Θα ειμαι οκ με το Compaq πιστευετε?

Δημοσ.

Το shop21 ειναι αξιοπιστο σαν ηλεκτρονικο καταστημα?

Οι τυποι δεν εχουν ενα σταθερο τηλεφωνο για αμεση επικοινωνια,μονο fax και μαιλ.

Θελω να μαθω για μεταφορικα,και μεθοδο πληρωμης.Στις πληροφορειες αναφερεται πως πληρωνεις μεταφορικα αναλογα με το βαρος των τεμαχιων.Και δεν ξερω ποσο περισσοτερο θα πρεπει να πληρωσω.Και εχει και το προιον σαν εξαντλημενο συν τις αλλοις.

Δημοσ.

Βασικα ξεπατικοσουρα του fujitsu siemens παραπανω ειναι και αυτο αλλα με 120 ευρω παραπανω (πιθανοτατα επειδη εχει vista basic).

Βεβαια ειναι στο εσοπ,αρα κατι λεει αυτο.

Δημοσ.

Χαρακτηριστικα εχει ολοιδια,εκτος του οτι εχει 10/100 ενω το προηγουμενο 10/100/1000.

Αυτο που αναρωτιεμαι απο εκει και περα ειναι κατα πσοο η asus ειναι σταθερη στον τομεα των notebook σε σχεση με την futjitsu siemens.

Δεν ξερω δηλαδη την τεχνογνωσια τους.Αξιζουν τα asus notebooks?

Δημοσ.

Εγώ θα προτιμούσα το Compaq, δεν νομίζω να παίζουν ρόλο οι επιδόσεις σε αυτή την κατηγορία τιμής αλλά πιό πολύ η αξιοπιστία του κατασκευαστή και η κάποια διαφορά στην ποιότητα κατασκευής, δηλάδή ποιο είναι λιγότερο παντόφλα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...