Προς το περιεχόμενο

Q9400 OC

Jerky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες εχει κανει κανεις OC se Q9400?? αν ναι ποσο τον εχετε φτασει stable . Θελω τις συμβουλες σας γιατι τον φτανω stable μεχρι 2,83 ,μετα απο εκει δεν.... στα 3GHz τσιμεντονουν ολα. Thanks εκ τον πρωτερων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν τον πουσαρω πανω απο 2.85 χωρις να πειραξω volt με το που κουναω ποντικι η οτιδηποτε το pc κανει restart. Μεχρι 2.83 δουλεβει οκ.

motherboard MSI p45 platinum

τροφοδοτικο 650w thermaltake toughpower.

4gb ram kingston

οτι αλλη λεπτομερια ask.

Απο θερμοκρασιες δεν υπαρχει προβλημα.

thanks για το χρονο σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

παραξενο γιατι εχει πολυ καλη μητρικη.... εγω εχω τον q9300 και τον εχω στα 3,3 με την asus p5kc που δεν θεωρειται και η πιο σταθερη μητρικη....

τι μνημες εχεις πανω?

post-50033-129062976128_thumb.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...

απο μνημες kingston 2 χ 2gb. πειραξα λιγο το mv σε ολα (core ,memmory , NB) και τωρα ειναι οκ. δουλευω στα 3gh. απο θερμοκρασιες τωρα ξερει κανεις τι παιζει με αυτους?? normal (2.66gh) εχω idle 39-41 και full load γυρω στους 50 Max. Στα 3gz εχω γενικα μια αυξηση γυρω στους 3-4 βαθμους δηλαδη idle 40-42 και full load 54. μεχρι ποσους βαθμους δουλεβουν οκ αυτοι οι επεξεργαστες???

thanks προκαταβολικα.

Εγώ πάντως τον Q9300 τον έχω πάει στα 3.2 Ghz με τη μία χωρίς το παραμικρό πρόβλημα εδώ και 4 μήνες παίζοντας Crysis κλπ. και χωρίς καμια extreme ψύκτρα (δεν έχω την ψύκτρα της intel πάντως).

μεχρι 71.4c ειναι καλα απο οτι λεει κ εδω H INTEL: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLB6B αλλα αν δεις εδω http://download.intel.com/design/processor/datashts/318726.pdf στην σελιδα 19 απο τις 104 συνολικα σαν max αναφερει τους 85c !καλο ειναι παντως σε full load να εισαι γυρο στους 65!κ να μην χτυπας 70αρια!ποσο θες να τον πας περιπου?στο pdf αuτο λεει πολλα χαρακτηριστικα κ μπορει κανεις ευκολα να βρει τα max vtt/pll k gtlref κ πολλα αλλα;-)

Thanks man το Pdf ειναι πολυ κατατοπιστικο. Το ποσο θελω να δουλεψω ειναι σχετικο :) . Στα 3ghz ειναι αρκετα ικανοποιητικο το συστημα. το εχω δοκιμασει με 2 games red alert 3 ολα max μετα απο καμια ωρα παιχνιδιου εφτασε τους 50. το δευτερο game ηταν το DDO οπου εκει δεν περασε τους 48. απλα ηθελα μια γνωμη γιατι ακουγα διαφορα γυρω γυρω για θερμοκρασιες. Περιμενω τις προτασεις σας.

Thanks all

Υ.Γ. Φυσικα δεν εχω την μαμα ψυχτρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...