sniper man Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 χαιρετε,ενας φιλος εκανε αναβαθμιση σε μητρικη ,επεξεργαστη,μνημη,τροφοδοτικο αφου το συναρμολογησαμε το συνδεουμε και δεν κανει τιποτα ανοιγουμε το διακοπτακι του τροφοδοτικου αλλα ειναι νεκρο τι μπορει να φταιει,δεν επρεπε να εχω μια ενδειξη ρευματος στο led του τροφοδοτικου(THERMALTAKE tr2 550w)?δεν εχω βαλει τα μικρα φισακια ακομα(power,restart,power led)αλλα νομιζω οτι επρεπε να εχω ρευμα χωρις αυτα,ολα τα αλλα ειναι συνδεδεμενα κανονικα, τι μπορει να φταιει? ευχαριστω.
stm00192 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Φταιει οτι δεν εχεις βαλει τα φισακια power κτλ. βάλτα και αν δεν ανοιγει παλι τοτε τα ξαναλεμε!
sniper man Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 συνδεσα τα βυσματακια αλλα τιποτα εβγαλα το τροφοδοτικο και βλεπω πως απο το 24πινο βυσμα λειπει ενα καλωδιο ειναι λογικο?δηλαδη ενα τετραγωνακια απο τα 24 ειναι κενο ετσι πρεπει να ειναι?
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Το ledακι του συγκεκριμένου τροφοδοτικού γίνεται πορτοκαλί όταν το συνδέεις στη γραμμή και πράσινο με το που ανοίξεις το pc. Αν δε γίνεται τίποτα από τα 2, κάτι παίζει με το τροφοδοτικό. Αν μπορείς βάλτο σε ένα άλλο σύστημα ή/και δοκίμασε ένα άλλο τροφοδοτικό (που λειτουργεί σίγουρα) σε αυτό το σύστημα.
sniper man Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 παιδια ευχαριστω το προβλημα λυθηκε εβαλα το τροφοδοτικο σε εναν αλλο υπολογιστη και δουλεψε και μετα το εβαλα σε αυτο που ειχε προβλημα και ολα καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.