epivitor Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας παιδια εχω στο pc μου τα vista ultimate και εχω προβλημα οταν παω να κανω ασφαλη καταργηση του εξωτερικου μου δισκου γιατι μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει οτι ο δισκος αυτη τη στιγμη χρησιμοποιειται. Γνωριζει καποιος ποιο προγραμμα τον χρησιμοποιει για να διακοψω την λειτουργια του? Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Καλά είναι να αφαιρέσεις την επαναφορά συστήματος στον εξωτερικό σου δίσκο. Θα σου πω για XP. Δεξί κλικ στον εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου και ιδιότητες. Καρτέλα Επαναφορά συστήματος και επιλέγεις τον δίσκο και πατάς απενεργοποίηση. Στα Vista ψάξτο λίγο. Έχω βρει ένα πολύ καλό app το USB Disk Ejector που κάνει την εξαγωγή των usb μέσα από γραφικό περιβάλλον. Αν επιμένει να μην σου κάνει εξαγωγή ψάξε για κανένα trojan.
epivitor Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Την επιλογη system restore point την εχω απενεργοποιησει απ'την πρωτη στιγμη που εβαλα τα vista. Ουτε με το USB Disk Ejector γινεται τιποτα. Σε περιπτωση που δεν ειναι trojan τί αλλο θα μπορουσε να φταιει? -----Προστέθηκε 18/10/2008 στις 12 : 51 : 53----- Συγγνωμη ρε παιδια που σας ζαλιζω αλλα εψαξα με το kaspersky για trojans και ιους αλλα δεν βρεθηκε τιποτα.Επισης εκλεισα και το dkservice του diskeeper που ετρεχε απο πισω αλλα παλι τιποτα. Καποια εφαρμογη που εβαλα εγω στο pc απ'ο,τι καταλαβαινω δεν ειναι αρα μαλλον θα ειναι καμια λειτουργια των windows που δημιουργει το προβλημα. Αυτο μου συμβαινει και με τους 2 εξωτερικους που εχω (εναν western digital και εναν seagate). Κανεις αλλος με vista δεν εχει το ιδιο προβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.