laskos0 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα σε όλους ..Κάποια στιγμή έπαψε ξαφνικά να ανοίγει η σελίδα της forthnet....Γράφοντας τη διεύθυνση της και πατώντας Enter η σελίδα παραμένει κενή (δεν βγάζει δηλαδή κάποιο σφάλμα) και δεν φορτώνει καθόλου..... Πριν προσπαθήστε να σας πω ότι άδειασα την cache ,και έσβησα ότι cookie είχα από τη σελίδα αυτή...Εννοείται ότι ανοίγει κανονικά με internet explorer,εννοείται ότι άνοιγε κανονικά πριν από λίγες ημέρες...Έχει κανείς καμία σκέψη
pirobatis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα σε όλους ..Κάποια στιγμή έπαψε ξαφνικά να ανοίγει η σελίδα της forthnet....Γράφοντας τη διεύθυνση της και πατώντας Enter η σελίδα παραμένει κενή (δεν βγάζει δηλαδή κάποιο σφάλμα) και δεν φορτώνει καθόλου..... Πριν προσπαθήστε να σας πω ότι άδειασα την cache ,και έσβησα ότι cookie είχα από τη σελίδα αυτή...Εννοείται ότι ανοίγει κανονικά με internet explorer,εννοείται ότι άνοιγε κανονικά πριν από λίγες ημέρες...Έχει κανείς καμία σκέψη o opera δειχνει να προσπαθει να φορτωσει την σελιδα και δεν μπορει η απλα δεν κανει τπτ?
PCharon Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Το Java ειναι enabled στον Opera ? Γιατί, έχει "Java"" η σελίδα της Forthnet??? (http://www.forthnet.gr)
giorgosa5 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 εγω δεν εχω τετοιο προβλημα με τον οπερα. κατι αλλο θα ειναι.
laskos0 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 o opera δειχνει να προσπαθει να φορτωσει την σελιδα και δεν μπορει η απλα δεν κανει τπτ? Ο Opera στιγμιαία φορτώνει μια λευκή σελίδα και σταματάει εκεί πέρα (σαν να έχει φορτώσει δηλαδή κανονικά το site. εγω δεν εχω τετοιο προβλημα με τον οπερα.κατι αλλο θα ειναι. Και εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα και ξαφνικά απέκτησα....Τώρα αν φταίει κάτι άλλο δεν ξέρω ,αλλά δεν έχω καμία άλλη δυσλειτουργία ούτε στον opera ούτε σε κάποια άλλη εφαρμογή
rista Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μηπως εκανες block τη σελιδα καταλαθος? πανε :tools/preferences/advanced/content/block content/ αν η λιστα που σου βγαζει δεν ειναι κενη τοτε σβησε οτι υπαρχει μεσα(πιθανον να υπαρχει το url της FORTHNET)
tauritos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δεν παιζει να φταιει ο opera.κατι αλλο θα εχεις κανει.κοιτα μην πειραξες το firewall.Εμενα παντως με opera 9.60 μια χαρα την φορτωνει.
laskos0 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μηπως εκανες block τη σελιδα καταλαθος? πανε :tools/preferences/advanced/content/block content/ αν η λιστα που σου βγαζει δεν ειναι κενη τοτε σβησε οτι υπαρχει μεσα(πιθανον να υπαρχει το url της FORTHNET) Με έπιασες !!!!! Αυτό ακριβώς είχα κάνει .(Μη ρωτήσει κανείς πώς....ο άλλος μου εαυτός που δεν ξέρει απο ΗΥ το έκανε!!!) Σε ευχαριστώ !
Qman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δεν ήξερα ότι μπορούμε να κάνουμε block σελίδα, thanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.