Προς το περιεχόμενο

Dual Core E5200 @ 4.2GHz

Sibi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Εγω είμαι με τα παρακάτω.

Το μόνο που μου κανε εντύπωση με τον νέο Ε5200 ηταν πως το speedfan για πρώτη φορά έδειξε να έχει απόκλειση απο core temp - real temp και μάλιστα μεγάλη +5 βαθμούς και στα 2 cores.Αυτά χωρίς να αλλάξω τπτ σε σχέση με τις εκδόσεις των 2 προγραμμάτων. Απλά η νέα cpu μου έδειχνε idle 42 και load 67 στο speedfan. To έλυσα βάζοντας temprature offset -5 στα 2 cores στο sfan αφού αυτό είναι που είναι ανοιχτό και δείχνει συνέχεια τις temps.

Ελπίζω και πιστεύω πως είναι σωστά τα temps τώρα.

Αλλιώς η V8 δεν έδωσε τπτ σε σχέση με την Bigtyphoon.

Απλά μου φάνηκε περίεργη αυτή η αλλαγή στην συμπεριφορά των sensors σε σχέση με τον boxed Ε5200???

Πολύ ρεύμα το έχεις δόσει για την ταχύτητα που τρέχεις. Με λίγο κάτω από 1.45V το δικό μου κομμάτι είναι στα 4+Ghz.

Να υπάρχει τοσο διαφορά από κομμάτι σε κομμάτι?

post-39531-129062987539_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να υπάρχει τοσο διαφορά από κομμάτι σε κομμάτι?

Και όμως...

Βρέθηκα σε δήλιμα.Ποια απο τις δύο, για λίγο OC και σε βάθος χρόνου αναβάθμιση?

Πάρε και την Asus αλλά θα δυσκολευτείς να αναβαθμίσεις τις μνήμες αργότερα καθώς εχει μόνο 2 slot.

Αν την συνδυάσεις με ενα 4 G ram Dimaki αν βρεις κάπου βέβαια λύνεις εν μέρη αυτό το πρόβλημα.

Άκυρο υπάρχουν μόνο 2 εταιρείες με 4αρια sticks η Gskill και η Kingstone και κάνουν απο 100+++ το στικάκι.

Αν πάρεις την Asus θα πας μέχρι 4 giga:cry:

ρε παιδια εχω κι εγω Ε5200 ελαχιστα ανεβασμενο(2,825) αλλα οι ραμ μου δουλευουν αν καταλαβα σωστα σουλευουν στα 450 ενω ειναι 800αρες τι να κανω ;;;:cry:

δειτε εδω

55042588.th.png

ευχαριστω

Τραγικό όντως. πρώτη φορα βλέπω τέτοιους χρονισμούς. Μέχρι τώρα μονο σε ddr3 είχα δει τόση καθυστέρηση. και δε παίζει να πείραξε κάτι το παιδί γιατί του το δείχνει στην καρτέλα SPD.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...