yiannis_1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Τους δικούς μου τους πετάω σε P5B 2 εχω. Τον προηγούμενο boxed τον πήγα και σε P5K και σε μια πιο πρόσφατη asus P5Q E (φίλων) αν θυμάμε καλά και είχα τα ίδια. Δεν τέσταρα τόσο διεξωδικά βέβαια ούτε είχα χρόνο. Την πρώτη μου εμπειρία με Ε5200 την είχα με P43 και Lanparty που αν και ήταν φοβερό Board δεν καταλάβαινα το χριστό μου και τελικά κατέληξα να το στείλω στον φίλο για τον οποίο του το στηνα στα 3400 για τον φόβο των Ιουδαίων... Απο ότι μου είπε εκει δουλεύει μια χαρά. θα με κάνεις να πάω να πάρω και εγώ Δεν αξίζει να χάνεις το χρόνο σου και τα λεφτά σου σε μάπες. Ψάξε να δούμε αν αξίζει κανένας απο τους νέους phenom 2 καλύτερα. Ψήνομαι για X3 720 και βλέπω αισιόδοξα μηνύματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 μπα προτιμώ να μείνω με τον 3800+ στο άλλο pc από το να πάρω phenom και να μπλέξω με AMD αν και έχω καλούλη board και εκείAsus M3A32-MVP Deluxe wifi ap μπλα μπλα μπλα μικρό όνομα.... αλλά για τους 5200 επειδή είμαι περίεργος θα δω αν καταφέρω να βρω έναν δανικό να τον βάλω στην avenger να δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosFE Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Εγω προσφατα εφτιαξα νεο συστημα με MOB Asus p5ql-e και τον E5200 tray με ψυκτρα την arctric cooling freezer 7 pro http://www.overclockersclub.com/reviews/freezer7pro/ Με πολαπλασιαστη 12,5 * 276 τον εφτασα στα 3450, εδωσα ομως και λιγο ρευμα 1,368 και ειναι σταθερος . Με αυτο το ρευμα ομως, δεν ηταν σταθερος στα 3600 και εκανε restart. Απο θερμοκρασιες με το real temp3.00 εχω σε idle 38c kai full load 60-62c! Να τον αφησω ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Παντως ο E5200 θεωρειται upgrade απο Ε6ΧΧΧ, μονο οταν, overclocked, τους περασει σε GHz Δηλαδη (πανω-κατω) Ε[email protected] = Ε6ΧΧΧ@3.6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Απο θερμοκρασιες με το real temp3.00 εχω σε idle 38c kai full load 60-62c!Να τον αφησω ετσι; Μπανάνα και εσυ... Οι θερμοκρασίες σου αφήνουν ενα μικρό περιθώριο νομίζω για +0,05volt. Αν ανεβάσεις άλλο 0,05 στο bios πιθανά θα φτάσεις και θα ξεπεράσεις ελαφρός τα 3600. Με 0,1 πάνω γύρω στο ~ 3750-3800 αλλά δεν ενδύκνεται.(εγω βέβαια του το εδωσα αλλα αναλαμβάνω και την ευθύνη μου) Μη περιμένεις 4 με το συγκεκριμένο κομμάτι γιατί θα το κάψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosFE Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μπανάνα και εσυ...Οι θερμοκρασίες σου αφήνουν ενα μικρό περιθώριο νομίζω για +0,05volt. Αν ανεβάσεις άλλο 0,05 στο bios πιθανά θα φτάσεις και θα ξεπεράσεις ελαφρός τα 3600. Με 0,1 πάνω γύρω στο ~ 3750-3800 αλλά δεν ενδύκνεται.(εγω βέβαια του το εδωσα αλλα αναλαμβάνω και την ευθύνη μου) Μη περιμένεις 4 με το συγκεκριμένο κομμάτι γιατί θα το κάψεις. Οχι δεν τον ανεβαζω, αυτο που ηθελα να παρω το πηρα! Καλα ειναι και εκει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takass.s_9_days Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 τελικα ειμαι κ πολυ κ**λοφαρδος:devil: αν κ γενικα εχω ακουσει για 3,6κ πανω για Ε5200 με ελαχιστο ρευμα. Μπορει να αλλαξε κατι η φιλη μας η intel κ να μην ανεβαινουν τοσο οι νεοι 5200:fear: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μπορει να αλλαξε κατι η φιλη μας η intel κ να μην ανεβαινουν τοσο οι νεοι 5200:fear: Φαινεται, εε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ρε συς μπάς και έχετε κανέναν παλιό batch ή stepping και δεν πάνε βήμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Εγω είμαι με τα παρακάτω. Το μόνο που μου κανε εντύπωση με τον νέο Ε5200 ηταν πως το speedfan για πρώτη φορά έδειξε να έχει απόκλειση απο core temp - real temp και μάλιστα μεγάλη +5 βαθμούς και στα 2 cores.Αυτά χωρίς να αλλάξω τπτ σε σχέση με τις εκδόσεις των 2 προγραμμάτων. Απλά η νέα cpu μου έδειχνε idle 42 και load 67 στο speedfan. To έλυσα βάζοντας temprature offset -5 στα 2 cores στο sfan αφού αυτό είναι που είναι ανοιχτό και δείχνει συνέχεια τις temps. Ελπίζω και πιστεύω πως είναι σωστά τα temps τώρα. Αλλιώς η V8 δεν έδωσε τπτ σε σχέση με την Bigtyphoon. Απλά μου φάνηκε περίεργη αυτή η αλλαγή στην συμπεριφορά των sensors σε σχέση με τον boxed Ε5200??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makedonas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Τελικά για μητρική που δα συνοδεύει τον εν λόγω επεξεργαστή αποφάσισα αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528403 καλή? Για βοηθείστε λίγο και για 4 GB RAM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Θα έπερνα asrock αλλά όχι υβριδική. Για την P45XE θα πήγαινα. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528448 Αλλά απο ότι εχω ακούσει δεν εχει κσι η twins κανένα πρόβλημα. Για μνήμη πάρε 2 giga ddr2 για τώρα καλής ποιότητας geil - cruccial - και supertalent (μου δούλευαν μ τέλεια συμβατότητα με asrock) και όταν πέσουν οι ddr3 πάρε και 8 αμα θες. Αμ ψάχνεις για ευκαιρία πάρε αυτές που με λίγο ρεύμα παραπάνω 2.1-2.15 πάνε στα 800 5-5-5-15. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554137 και εχουν lifetime warranty. Βασικά πολύ φτηνά της εχουν μαλλον εχουν κάνει λάθος αφού οι transent απο πάνω είναι υποδεέστερες. Βούρ στον πατσά παιδιά. Εγω πάντως χτύπησα ενα ζευγάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 κ εμενα μου αρεσει πιο πολυ η δευτερη!πρεπει να αποφασισεις τι μνημες θες να βαλεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makedonas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως θα προτιμούσα μητρικη σε ASUS αλλά υπάρχει αντίστοιχη στην ίδια τιμή με την ASROCK του P35? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Αμάν πια με τις ASUS, ποσοστά σας δίνουν??? Τις έχετε λες και είναι οι uber μητρικές, ενώ στα ίδια λεφτά υπάρχουν τόσα ισάξια ή και καλύτερα μοντέλα. Έχει κάποια που είναι απόλυτως τοπ, αλλά δεν είναι όλα ρε σείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.