Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Ωχ προσβληθηκες? Σορρυ, δεν το ειπα ειρωνικα το "@@ ηταν"... Απλα γενικα οι ψυκτρες της Zalman δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, και ειναι και υπερτιμημενες στο ελλαδισταν που ειμαστε. -ενταξει, το ειπα κι εγω ισως υπερβολικα παραστατικα- Ψυκτρες προτεινα ηδη και μεσα στα χρηματα που θετεις, ενω μνημες δε ξερω τι θες. Θες να προσθεσεις 2x1GB ιδιες? Θες να βαλεις 2x2GB? Τοτε ομως τις αλλες τι θα τις κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δεν το ειπα γιαυτο ρε..Δεν καταλαβες καλα.... Θα δωσω αυτες που εχω 40Ε σε φιλο που θα του στησω pc και θα βαλω κατι παραπανω να παρω κατι καλο για ο/c....Τι ειναι καλυτερα 1χ4 η 2χ2??? Εννοειται 1066Mhz... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Mε 9,5 πολλαπλασιαστη ακομα και με μαπες 1066 CL5 αν τις τρεξεις Default σε φτανουν ακομα και για 5Ghz στον επεξεργαστη (533x9,5). Οποτε παρε τις πιο φθηνες 2x2 1066 που θα βρεις (2x2>4x1, ζοριζεται και ο ελεγκτης λιγοτερο). Αλλα αφου θες 1066 και οι τωρινες σου ειναι 800 δε τιθεται καν θεμα. Edit: Οσο για τις φωτο, ετοιμες τις ειχα απλα τις παρεθεσα για να δεις διαφορες και τι ακριβως εννοουσα ''κομματακι αλουμινιου''. Καλα δεν εκανα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 πηρα και εγω τον e5200 και εχω μια ερωτηση... η μητρικη ειναι asus p5nsli και εχω ανεβασει τον επεξεργαστη στα 2.7GHz ( fsb 870 και 12.5 mulitrplier) αλλα δεν με αφηνει να τον παω στα 2.8 (fsb 896 με 12.5 multiplier) δηλαδη δεν κανει post η μητρικη και πρεπει να χαμηλωσω παλι το fsb... πρεπει να δωσω παραπανω ρευμα? δεν εχω δωσει καθολου μεχρι τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Με τι μνημες εισαι? (με καλα μητρικη με Nvidia chipset βρηκες να παρεις?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 ε απο φιλο ειναι... οι μνημες ειναι adata 800MHz 2x1GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Σε ποσα Mhz δουλευουν αυτες? (τι λεει το CPU-z δηλαδη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sentoner Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Sorry για το οfftopic αλλα ειπα να μν ανοιξω αλλο θεμα.Στον Q6600 μεχρι ποσο ρευμα μπορω να δωσω με σχετικη ασφαλεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Αναλογα ψυξης/σε τι κομματι επεσες: απο 3 μεχρι 3,6 για καθε μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 παρε φωτογραφιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Πως εχεις καταφερει να ρυθμισεις τοσο χαλια τις μνημες? Ειναι 800ρες και τις δουλευεις στα... 400! Ειναι 5-5-5-15 και τις δουλευεις στα... 4-3-3-10! Εμπα στο BIOS και ρύθμα τες σωστα. Μετα πες μας και θερμοκρασιες κατα το fulll load (θα τις δεις με το Core temp 0.99.3 και θα πετυχεις το full load με max heat test με το προγραμμα Prime95 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 τις μνημες δεν τις πειραξα καθολου γιαυτο ηρθα να ρωτησω... πως θα τις ρυθμισω? τα προγραμματα που λες τα εχω... θα παω για μαθημα τωρα θα κοιταξω μετα οτι μου πεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Διαβασε τον οδηγο του Phovos http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=211171 κ μετα ανοιγεις θεμα με συγκεκριμενες αποριες. (μα πού εχει εξαφανιστει το παιδι αυτο? Απο τον περασμενο ιουνη εχει να μπει!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Διαβασε τον οδηγο του Phovos http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=211171 κ μετα ανοιγεις θεμα με συγκεκριμενες αποριες. (μα πού εχει εξαφανιστει το παιδι αυτο? Απο τον περασμενο ιουνη εχει να μπει!!) Δουλειές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 οι καινουριες φωτογραφιες του cpu-z (ελπιζω να ειναι ολα σωστα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.