Προς το περιεχόμενο

Dual Core E5200 @ 4.2GHz

Sibi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Ωχ προσβληθηκες? :o Σορρυ, δεν το ειπα ειρωνικα το "@@ ηταν"... Απλα γενικα οι ψυκτρες της Zalman δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, και ειναι και υπερτιμημενες στο ελλαδισταν που ειμαστε.

-ενταξει, το ειπα κι εγω ισως υπερβολικα παραστατικα-

Ψυκτρες προτεινα ηδη και μεσα στα χρηματα που θετεις, ενω μνημες δε ξερω τι θες. Θες να προσθεσεις 2x1GB ιδιες? Θες να βαλεις 2x2GB? Τοτε ομως τις αλλες τι θα τις κανεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δεν το ειπα γιαυτο ρε..Δεν καταλαβες καλα....

Θα δωσω αυτες που εχω 40Ε σε φιλο που θα του στησω pc και θα βαλω κατι παραπανω να παρω κατι καλο για ο/c....Τι ειναι καλυτερα 1χ4 η 2χ2???

Εννοειται 1066Mhz...

• Moderators

Mε 9,5 πολλαπλασιαστη ακομα και με μαπες 1066 CL5 αν τις τρεξεις Default σε φτανουν ακομα και για 5Ghz στον επεξεργαστη (533x9,5).

Οποτε παρε τις πιο φθηνες 2x2 1066 που θα βρεις (2x2>4x1, ζοριζεται και ο ελεγκτης λιγοτερο).

Αλλα αφου θες 1066 και οι τωρινες σου ειναι 800 δε τιθεται καν θεμα. :-)

Edit: Οσο για τις φωτο, ετοιμες τις ειχα απλα τις παρεθεσα για να δεις διαφορες και τι ακριβως εννοουσα ''κομματακι αλουμινιου''. ;) Καλα δεν εκανα?

πηρα και εγω τον e5200 και εχω μια ερωτηση... η μητρικη ειναι asus p5nsli και εχω ανεβασει τον επεξεργαστη στα 2.7GHz ( fsb 870 και 12.5 mulitrplier) αλλα δεν με αφηνει να τον παω στα 2.8 (fsb 896 με 12.5 multiplier) δηλαδη δεν κανει post η μητρικη και πρεπει να χαμηλωσω παλι το fsb... πρεπει να δωσω παραπανω ρευμα? δεν εχω δωσει καθολου μεχρι τωρα...

• Moderators

Πως εχεις καταφερει να ρυθμισεις τοσο χαλια τις μνημες?

Ειναι 800ρες και τις δουλευεις στα... 400!

Ειναι 5-5-5-15 και τις δουλευεις στα... 4-3-3-10!

Εμπα στο BIOS και ρύθμα τες σωστα. Μετα πες μας και θερμοκρασιες κατα το fulll load (θα τις δεις με το Core temp 0.99.3 και θα πετυχεις το full load με max heat test με το προγραμμα Prime95 )

τις μνημες δεν τις πειραξα καθολου γιαυτο ηρθα να ρωτησω... πως θα τις ρυθμισω? τα προγραμματα που λες τα εχω...

θα παω για μαθημα τωρα θα κοιταξω μετα οτι μου πεις :D

• Moderators

Διαβασε τον οδηγο του Phovos http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=211171 κ μετα ανοιγεις θεμα με συγκεκριμενες αποριες.

(μα πού εχει εξαφανιστει το παιδι αυτο? Απο τον περασμενο ιουνη εχει να μπει!!)

Διαβασε τον οδηγο του Phovos http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=211171 κ μετα ανοιγεις θεμα με συγκεκριμενες αποριες.

(μα πού εχει εξαφανιστει το παιδι αυτο? Απο τον περασμενο ιουνη εχει να μπει!!)

Δουλειές....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...