Προς το περιεχόμενο

Dual Core E5200 @ 4.2GHz

Sibi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φιλε SIBI ακομα με τα ιδια volts παιζεις????

εγω τον εχω 350χ11 με 1.296V(real) χωρις vdroop μετα απο ζορι με ορθος

Υ.Γ. ξερω οτι το θεμα ειναι παλιο...γι'αυτο γραφω:) γτ θελω να μαθω μετα απο καιρο πως δουλευει ο επεξεργαστης με αυτα τα volts:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators

Στειλε ενα προσωπικο μηνυμα στο μελος Sibi, γιατι εχει να μπει στο site πανω απο 2 βδομαδες και δε νομιζω να δει αυτο το thread.

Παντως ενημερωσε μας τελικα γιατι κι εγω ειμαι περιεργος!

Παντως, τωρα που το ειδα, ο Sibi εχει δωσει υπερβολικα βολτ στη cpu του, και εχει και κακο αποτελεσμα γιαυτα τα Ghz.

georgeman μιας κ το κατεχεις:-D για να φτασω το fsb στο 1600(δλδ 100%) τι πρεπει να δωσω απο ρευμα κ που????τι να πειραξω???

ο sibi μαλλον εχει παει χειμερινες διακοπες!!!:P

παρεξηγησες...δεν θελω να κρατησω το multi εκει..στα 3.85 μια χαρα ειμαι δεν θελω παραπανω(οχι οτι με χαλανε τα 4ghz:P)απλα λεω για το fsb,αν γινεται να κανω oc 100%sto fsb(η αλλιως οπως πολυ σωστα ειπες 400mhz απο 200 δλδ απο 800-->1600)????

έλα τι μας λες :P

CASE:Coolermaster stacker 830 CPU:[email protected]@1.30V:devil:350x11CPU COOLER:Zalman 9700ledMOBO:Asus P5Q-E

RAM:G.Skill 1x2gb ddr2 933MHz@4-4-4-8 HDD:WDC WD2500KS-00MJB0 (232 GB)+WDC WD1600JS-60MHB1 (149 GB)+WDC WD6400AAKS-22A7B0 (596 GB)

δεν ειναι καθολου stable με 400fsb(οσες φορες μπαινει στα win..)ειναι σιγουρο οτι δεν φταιει το 3.85ghz καθως το εχω τεσταρει εκει κ δεν εβγαλε ουτε ενα error.πειτε ρε παιδια που πρεπει να δωσω ρευμα...τι πρεπει να πειραξω...help guys(αφου δεν σας ειναι δυσκολο...σαν την παλαμη σας το ξερετε!!)

• Moderators

Οταν μπαινει win κανει επανεκκινηση ή φριζαρει το συστημα?

Δωσε λιγο ρευμα στο northbridge.

Oσο για χτες που ρωτησα με ποσα βολτ παιζει στα 3,85... σχώρα με που δε το ειδα οτι το ειχες γραψει πιο πριν... 3 το βραδυ ητανε :P rofl

κανει επανεκκινηση οσες φορες καταφερει να μπει(1 στις 20)... εχω δωσει κ στο fsb termination voltage 1.22(ενω λεει οτι ειναι 1.10 για 45nm cpu)ειναι ασχετο??? στο northbridge ποσο να δωσω???δεν ξερω ποσο εχει τωρα κ ουτε ποιο ειναι το μεγιστο του:(

P.S. συγχωρεμενος τεκνο μου!!!:)

• Moderators

Δε μπορω να ξερω απ εξω πως θα ονομαζει η μητρικη σου το northbridge voltage...

Το VTT μην πειραξεις μονο, πανω απο 1,23 τρωει degrade η 45nm cpu !!

• Super Moderators
μιας και μιλατε για degrade...

σορρυ για το offtopic αλλα

εχετε δει ποτε p4 degrade???????????????????

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=291395

αυτό δεν είναι degradation όπως το εννοούμε στους Core 2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...