ArisG88 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Και 1,50-1,55 να δωσεις δε χαμπαριαζουν! Πρεπει να αλλαξω μνημες για να παω παραπανω, ηδη αυτες που εχω μου φαινεται παραξενο που πηγαν και τοσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 με 1,57real vcore (1,5825 στο bios) έβγαλε χωρίς πρόβλημα 6ωρο στο HotCpu tester pro στα 4.2ghz. Με χαμηλότερο vcore κολλάει. αμα τολμήσει να μου κάνει κανα degrade θα του δώσω 1,7 και θα πετάξω και 2 αυγά πάνω στο waterblock μου σας το λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Οι τιμές που λέω είναι αυτές που σέταρα στο BIOS. Εν πάσει περιπτώσει, δεν πολυκαίγομαι πια για benches, έχω τρέξει ένα σκασμό 3d mark 06 & Super Pi. Πλέον να έχω καλή απόδοση στα games επιδιώκω. Δεν πρόκειται να χαζέψω τη CPU για +150MHz.. απο θερμοκρασιες πως εισαί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 εγώ πάντως είμαι στους 49 σε full load Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 απο θερμοκρασιες πως εισαί; Σε idle στους 30-32C και μετά από gaming (NWN2, PES2008, KOTOR, CoD 4 κλπ αρκετό ζόρι δηλαδή) είμαι στους 42 max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 εγώ πάντως είμαι στους 49 σε full load 49 σε full load? Με υδροψυξη, ειναι μια καλη θερμοκρασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Σε idle στους 30-32C και μετά από gaming (NWN2, PES2008, KOTOR, CoD 4 κλπ αρκετό ζόρι δηλαδή) είμαι στους 42 max. Το 'μετα απο gaming' δε λεει απολυτως τιποτα... Κι εγω 2 sec μετα απο το load ειμαι στους 39, αλλα κατα το load ειμαι στους 58... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 άνοιξε Orthos ή Prime95 και το Core Temp 0.99.3 και δες τι θερμοκρασίες πιάνεις σε full load... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Οκ, με την πρώτη ευκαιρία θα τρέξω orthos για καμιά ώρα και θα ποστάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 απο μερια επιδοσεων παντως πως παει ρε παιδια? Καποιος ξαναρωτησε και ας το επαναλαβω για να παρουμε ενα μετρο συγκρισης απο superi Pi τι γραφει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 There u go: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Βαλε το SuperPI mod 1.5 (απο xtremesystems το κατεβαζεις) που λεει και χιλιοστα δευτερολεπτου. Κι εγω 11,κατι ειμαι. (δε μπορω να θυμαμαι ακριβως τωρα) Θα παρω μετρηση το συντομοτερο. Εdit: Αααα να το οριστε και ενα προχειρο δικο μου! By the way αυτο το 1,51 ειναι τελειως πλασματικο! Μολις ζοριστει πεφτει στο 1,45... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δείτε screenshots απο cpu-z και superpi: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά καλησπέρα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό: μητρική:asus p5k se epu cpu : e5200 προφανώς μνήμες : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555314 Τι μπορώ να κάνω με τη μαμά-ψύκτρα; Μπορώ να ανεβάσω κάτι και να δω μια κάποια διαφορά; Από overclocking δεν έχω ιδέα, απλά επειδή ακούω για αυτό τον επεξεργαστή τα καλύτερα, έλεγα μήπως δοκίμαζα τίποτα. Αν μπορεί κάποιος με 2 λόγια να μου πει τι μπορώ να κάνω και πως, θα με υποχρέωνε. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Αναλυτικός οδηγός για o/cing σε C2D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.