Προς το περιεχόμενο

Dual Core E5200 @ 4.2GHz

Sibi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
asus p5n e-sli ειναι η μητρικη...ψηνομαι να το ανεβασω κι αλλο!! :P θα το κοιταξω αυριο και θα ανεβασω και την καρτα (ati asus 4670)... με ποιο προγραμμα να τρεχω bench? aquamark ή 3dmark06?

3dmark06 νομιζω παιζει πιο πολυ...εχουμε παρομοιο συστημα και εγω τωρα περιμενω την x48:mrgreen:...Πιστευω χωρις να ειμαι ειδικος...η asus θα τον παει αρκετα:-):-)..ενημερωσε με ποσο εφτασες την 4670:-), να συγκρινουμε και bench:p

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αναλόγως πόσο θα ανεβάσεις τον cpu παει και η απαίτηση σε ψύξη...δοκίμασε και βλέπεις, αλλά οι χαμηλες θερμοκρασίες, ποτέ δεν εβλαψαν...

Οι μνήμες πάνε κάπου κοντά στα 500 με 5-5-5-15 και 2,1v

H μητρική πιστεύω επαρκεί για τον 5200

Δημοσ.
Πες θελω να τον κανω overclock στα 3.00GHz τι πρεπει να κανω?

ανεβαζεις το fsb και κοιτας αν ειναι σταθερος...ελεγχεις τις μνημες αν το αντεχουν ή αν επεσαν...και αν δεν ειναι σταθερος ανεβαζεις λιγο λιγο ρευμα

Δημοσ.

Πως ανεβαζω το fsb και το ρευμα; με ποιο προγραμμα να ελεξω

τις μνημες και τον επεξεργαστη αν ειναι σταθερος

ευχαριστω:-)

Δημοσ.

απο bios ανεβαζεις το fsb κ ρευμα. τωρα για σταθεροτητα κοιτα τα memtest ( μνημες) realtemp ( cpu temperature) + prime ( cpu stress test)

Δημοσ.

ενω εδω και μια βδομαμαδα ο Ε5200 μου στην χ48 δουλευε στα 3,75 με 1,4 ξαφνικα ζηταει κοντα 1,5 για τα 3,6:cry::cry:

γερασε;:-(

ασε που η στοκ ψυκτρα δεν αφηνει πολλα περιθωρια....

• Super Moderators
Δημοσ.

cough cough, τέτοιες ερωτήσεις έχουν την ίδια αντιμετώπιση με cracks/serials/warez :o

Δημοσ.
cough cough, τέτοιες ερωτήσεις έχουν την ίδια αντιμετώπιση με cracks/serials/warez :o

καλα πλακα κανω αστον τον καημενο αρκετα εχει τραβηξει:P

Δημοσ.

Επειδή είναι κρίμα να τον γυρίσεις σε στοκ, άφησέ τον στα 3.2 ή όπου χρειάζεται για να έχεις νορμάλ ρεύματα... :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...