phanispal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Niah, δεν το βλέπω... σε κανα ramοbench μπορεί.
Alexisssss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 E ενταξει μονο και μονο για ψυχολογικους λογους θα τις εριχνα εγω.
makedonas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Και όμως... Πάρε και την Asus αλλά θα δυσκολευτείς να αναβαθμίσεις τις μνήμες αργότερα καθώς εχει μόνο 2 slot. Αν την συνδυάσεις με ενα 4 G ram Dimaki αν βρεις κάπου βέβαια λύνεις εν μέρη αυτό το πρόβλημα. Άκυρο υπάρχουν μόνο 2 εταιρείες με 4αρια sticks η Gskill και η Kingstone και κάνουν απο 100+++ το στικάκι. Αν πάρεις την Asus θα πας μέχρι 4 giga:cry: Τελικά δεν κατάλαβα.Ποιά να πάρω τελικά?
eSATA Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Τραγικό όντως. πρώτη φορα βλέπω τέτοιους χρονισμούς. Μέχρι τώρα μονο σε ddr3 είχα δει τόση καθυστέρηση. και δε παίζει να πείραξε κάτι το παιδί γιατί του το δείχνει στην καρτέλα SPD. ναι ρε σεις δεν εχω πειραξει τιποτα απλα ειναι το 2ο pc και ειναι κατι samsung του κιλου:-) στρωνει καθολου ή πανε για πεταμα ;; Αυτές μπορεί να είναι: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554707 καλα πως το καταλαβες :-):-):-)
yiannis_1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Τελικά δεν κατάλαβα.Ποιά να πάρω τελικά? Asrock P45XE!!! Εγω αυτό θα περνα.
eSATA Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 ειδα (μπορει να κανω και λαθος) οτι οσο κατεβαζω τα timings κατεβαινουν τα mhz τι με συμφερει ;;;:-) ευχαριστω και κατι αλλο :-) τις μνημες τις ανεβαζω μονο απο το SPD και το OverVoltage Control ή υπαρχει και καποια αλλη ρυθμιση που δε ξερω;;:-) Το Performance Enchance τι κανει αν το βγαλω απο το standar;;:-) Ευχαριστω!!!!!
pcos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 sorry δεν διάβασα όλες τις σελίδες! κάνα software (να δουλεύει) για να ρυθμίσω την FSB η ακόμα και το Vcore υπάρχει? την είχα καταβρεί με το Α64info που είναι για AMD X2. (όταν είχα AMD) το righmarkcpuid δεν μου δουλεύει. Ευχαριστώ
p_under Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 υπαρχει αλλα ειναι πολυ πιο αξιοπιστο να το κανεις μεσο βιος.αν ειναι για ενα απλο overclock δεν ειναι τιποτα
yiannis_1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Εγω σε αρχάριο δε θα συνιστούσα oc μέσω bios. To ιδανικό θα ηταν να έρχεται η μητρική με κάποιο tool.
Vatos_locos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 μετά κάτσε εσύ να του εξηγείς όμως γιατί δεν κρατάει ρυθμίσεις τι κάνει αυτό το ρεύμα τι κάνει το άλλο ρεύμα τι τι τι τι καλύτερα λοιπών να ψαχτεί λίγο μόνος του και στο bios παρά στις μούφες
p_under Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 μια χαρα ειναι κ ο οδηγος αν θελει να διαβασει κ θα καταλαβει πιο πολλα απο οτι αν τον κλοκαρε μεσω καποιου tool της μητρικης
yiannis_1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 τι κάνει αυτό το ρεύμα τι κάνει το άλλο ρεύμα τι τι τι τικαλύτερα λοιπών να ψαχτεί λίγο μόνος του και στο bios παρά στις μούφες Αυτό που έγραψα είχε τη λογική ότι τα περισσότερα soft oc προγράμματα τουλ. αυτά που εχω δει δεν εχουν την πληθόρα των ρυθμίσεων που θα αντιμετωπίσει ενας αρχάριος στο bios. Πολλές φορές δεν εχουν καν voltage tuning και συνεπώς ο αρχάριος θα ταλαιπωριθεί λιγότερο και θα σταματήσει σε πιο safe επίπεδα. μετά κάτσε εσύ να του εξηγείς όμως γιατί δεν κρατάει ρυθμίσεις Και αυτό καλό είναι σε εναν αρχάριο Αν του κολήσει κανει ενα power off και γυρνάει στα default. Ούτε Clear cmos και Jumpers ούτε περίεργα μην. απο το pc ότι χάλασε το λειτουργικό και θέλει επανεγκατάσταση επειδή λύπει κάποιο αρχείο.
phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Overclocking όμως και δυσκολία ή βαρεμάρα (ή όπως αλλιώς θες) για Clear CMOS κουλουπού κουλουπού νομίζω δεν πάνε μαζί...
eSATA Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 σιγα ρε σεις και εγω που δε ξερω σχεδον τιποτα απο o/c τωρα εχω αρχισει να ασχολουμαι μια χαρα τα καταφερνω με τισ επιλογες του bios :-)
outlaw star Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Overclocking όμως και δυσκολία ή βαρεμάρα (ή όπως αλλιώς θες) για Clear CMOS κουλουπού κουλουπού νομίζω δεν πάνε μαζί... πολλές μητρκές όμως τώρα πια έχουν απο bios επιλογή για overclocking recovery αν κάνεις κάτι λάθος χωρίς μα χρειαστεί να κάνεις τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.