Προς το περιεχόμενο

Dual Core E5200 @ 4.2GHz

Sibi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και όμως...

Πάρε και την Asus αλλά θα δυσκολευτείς να αναβαθμίσεις τις μνήμες αργότερα καθώς εχει μόνο 2 slot.

Αν την συνδυάσεις με ενα 4 G ram Dimaki αν βρεις κάπου βέβαια λύνεις εν μέρη αυτό το πρόβλημα.

Άκυρο υπάρχουν μόνο 2 εταιρείες με 4αρια sticks η Gskill και η Kingstone και κάνουν απο 100+++ το στικάκι.

Αν πάρεις την Asus θα πας μέχρι 4 giga:cry:

Τελικά δεν κατάλαβα.Ποιά να πάρω τελικά?

Δημοσ.
Τραγικό όντως. πρώτη φορα βλέπω τέτοιους χρονισμούς. Μέχρι τώρα μονο σε ddr3 είχα δει τόση καθυστέρηση. και δε παίζει να πείραξε κάτι το παιδί γιατί του το δείχνει στην καρτέλα SPD.

ναι ρε σεις δεν εχω πειραξει τιποτα απλα ειναι το 2ο pc και ειναι κατι samsung του κιλου:-):-):-)

στρωνει καθολου ή πανε για πεταμα ;;

Αυτές μπορεί να είναι: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554707

καλα πως το καταλαβες :-):-):-):-):-):-)

Δημοσ.

ειδα (μπορει να κανω και λαθος) οτι οσο κατεβαζω τα timings κατεβαινουν τα mhz τι με συμφερει ;;;:-):-):-)

ευχαριστω

69084022.th.png

και κατι αλλο :-):-)

τις μνημες τις ανεβαζω μονο απο το SPD και το OverVoltage Control ή υπαρχει και καποια αλλη ρυθμιση που δε ξερω;;:-):-):-) Το Performance Enchance τι κανει αν το βγαλω απο το standar;;:-):-):-) Ευχαριστω!!!!!

Δημοσ.

sorry δεν διάβασα όλες τις σελίδες! κάνα software (να δουλεύει) για να ρυθμίσω την FSB η ακόμα και το Vcore υπάρχει?

την είχα καταβρεί με το Α64info που είναι για AMD X2. (όταν είχα AMD)

το righmarkcpuid δεν μου δουλεύει.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

υπαρχει αλλα ειναι πολυ πιο αξιοπιστο να το κανεις μεσο βιος.αν ειναι για ενα απλο overclock δεν ειναι τιποτα

Δημοσ.

μετά κάτσε εσύ να του εξηγείς όμως γιατί δεν κρατάει ρυθμίσεις τι κάνει αυτό το ρεύμα τι κάνει το άλλο ρεύμα τι τι τι τι

καλύτερα λοιπών να ψαχτεί λίγο μόνος του και στο bios παρά στις μούφες

Δημοσ.

μια χαρα ειναι κ ο οδηγος αν θελει να διαβασει κ θα καταλαβει πιο πολλα απο οτι αν τον κλοκαρε μεσω καποιου tool της μητρικης

Δημοσ.
τι κάνει αυτό το ρεύμα τι κάνει το άλλο ρεύμα τι τι τι τι

καλύτερα λοιπών να ψαχτεί λίγο μόνος του και στο bios παρά στις μούφες

Αυτό που έγραψα είχε τη λογική ότι τα περισσότερα soft oc προγράμματα τουλ. αυτά που εχω δει δεν εχουν την πληθόρα των ρυθμίσεων που θα αντιμετωπίσει ενας αρχάριος στο bios.

Πολλές φορές δεν εχουν καν voltage tuning και συνεπώς ο αρχάριος θα ταλαιπωριθεί λιγότερο και θα σταματήσει σε πιο safe επίπεδα.

μετά κάτσε εσύ να του εξηγείς όμως γιατί δεν κρατάει ρυθμίσεις

Και αυτό καλό είναι σε εναν αρχάριο

Αν του κολήσει κανει ενα power off και γυρνάει στα default.

Ούτε Clear cmos και Jumpers ούτε περίεργα μην. απο το pc ότι χάλασε το λειτουργικό και θέλει επανεγκατάσταση επειδή λύπει κάποιο αρχείο.

Δημοσ.

σιγα ρε σεις και εγω που δε ξερω σχεδον τιποτα απο o/c τωρα εχω αρχισει να ασχολουμαι μια χαρα τα καταφερνω με τισ επιλογες του bios :-):-)

Δημοσ.
Overclocking όμως και δυσκολία ή βαρεμάρα (ή όπως αλλιώς θες) για Clear CMOS κουλουπού κουλουπού νομίζω δεν πάνε μαζί...

πολλές μητρκές όμως τώρα πια έχουν απο bios επιλογή για overclocking recovery αν κάνεις κάτι λάθος χωρίς μα χρειαστεί να κάνεις τίποτα:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...