joskem Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Κατέβασα κάτι βιβλία από το *** link deleted *** (που όπως λέει έχει πάνω από 100.000 δωρεάν βιβλία για το κενό). Ωστόσο τα αρχεία είναι ζιπαρισμένα και ζητούν κωδικό για να ανοίξουν! Δεν βλέπω κάπου στο site να λέει κάποιον κωδικό? Ξέρει κανείς ποιος είναι?
joskem Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 μπα οχι δεν είναι αυτό..το έχω δοκιμάσει. Βασικά μου κάνει εντύπωση γιατί αφού τονίζει ότι είναι δωρεάν βιβλία, λογικά κάτι εύκολο θα είναι το password που απλά δεν το έχω εντοπίσει που το γράφει στην ιστοσελίδα..Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω!
PCharon Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Χμμ, δε μου φαίνονται καθόλου δωρεάν εμένα, ούτε νόμιμη η διανομή τους. Ο εν λόγω δικτυακός τόπος είναι απλά σοβαροφανής και αναφέρει για "δωρεάν υπηρεσία", μάλλον εννοώντας πως φιλοξενεί ένα index με rapidshare συνδέσμους. Συνεπώς πρόκειται για υλικό που δεν έχεις δικαίωμα κατοχής...
Vatos_locos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 εγώ ένα για το dreamweaver που κατέβασα δεν ήθελε pass πάντως
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Παρακαλώ προσοχή με τα links που δημοσιεύετε! Το συγκεκριμένο link οδηγούσε σε site που διέθετε παράνομα αντίγραφα βιβλίων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.