mak_gate13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΟ PINNACLE STUDIO..ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ AVIL LIQUID 7.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ VIDEO ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΙ...ΔΛΔ ΣΤΗΝ TIMELINE.ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ TIMELINE ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΠΤ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
micos000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δεν κατάλαβα φίλε μου τι εννοείς ότι δεν εμφανίζονται ολόκληρα. Δεν σου δείχνει όλα τα καρέ στην timeline ή είσαι σε story mode και δεν βλέπεις γενικώς την timeline και το A/B Roll. Κάνε ένα screen grab, ανέβασέ το κάπου (tinypic, imageshack) και δώσε το λινκ για να καταλάβουμε τι εννοείς. Υ.Γ. Μην γράφεις όλα κεφαλαία. Δεν είναι σωστό, είναι σαν να φωνάζεις.
mak_gate13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 "][/url] Φίλε ανέβασα και αυτή την screenshot σαν παράδειγμα.Όπως βλέπεις το πρωτοσέλιδο που εχω εισάγει στην timeline εμφανίζεται λες και του έχω κάνει zoom.Το ίδιο γίνεται και με τα video.
micos000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Ναι, τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Δεν έχω το liquid, αλλά θα σου πω την άποψή μου από άλλα προγράμματα του χώρου (premiere). Μπορεί να φταίει κάποιο ή όλα τα παρακάτω. 1. Έχεις επιλέξει λάθος προφίλ ή χρησιμοποιείς βίντεο μεγαλύτερης ανάλυσης από το προφίλ σου. Αν θέλεις να κάνεις έξοδο σε dvd επέλεξε στα project settings D1 PAL (720χ576). 2. Η εικόνα που εισάγεις είναι σκαναρισμένη σε κατακόρυφη αναλογία. Μην ξεχνάς ότι η τηλεόραση είναι οριζόντια. Θα πρέπει να επεξεργαστείς την εικόνα ώστε να κοπεί σε μέγεθος 720χ576 στα 72 dpi ή να μικρύνει ή να παραμορφωθεί στο οριζόντιο πλάτος της. Μπορείς να το κάνεις με κάποιο image editor ή αν έχει επιλογή το liquid στα preferences για να κάνει resize τις εικόνες και αν θα κλειδώνει τις αναλογίες ή όχι. EDIT: To παραπάνω είναι στο Edit->Control Panel->User->Image Import και τσεκάρεις το Scale to Fit.
mak_gate13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 φίλε εκανα αυτα που μου ειπες και νομιζω οτι το διορθωσα.σε ευχαριστω πολλλλυ.
parsifal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Έγινε αλλαγή τίτλου και μεταφορά στην ορθή ενότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.