fountoux Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Το πρόβλημα έχει ως εξής: Έχω ένα μικρό flash memory της Transcend εκτός από το βασικό μου, το οποίο τώρα τελευταία αφού το χρησιμοποιώ για λίγη ώρα, μου πετάει error και δε με αφήνει να το ανοίξω. Ταυτόχρονα το AVG βαράει κόκκινο για ιό (τη μία είναι Worm, την άλλη Trojan Horse - έχει και ποικιλία να μη λέτε ).Όταν το σκανάρω μου βγάζει ότι κάτι το έχει χτυπήσει στο autorun. Αφαιρώ τον ιό και όλα ΟΚ. Την επόμενη πάλι από τα ίδια.... So what?
arxaggelos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 κάν'το format. Την υπογραφή, το φλασάκι και κάτι άλλο προσέχουμε που βάζουμε
logo15 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 ίδιο πρόβλημα ειχα και εγω με ενα φλασακι της team... Τον πέρασα σε pc με mcfee και απλα μου το μετονόμασε σε κατι αλλο. Τώρα ολα οκ(νομίζω )
thanos75x Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Format!!! autorun.inf : ιος ολο μπροστα μου τον βρισκω ακομα και μεσα σε καρτα μνημης απο ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη μιας φιλης μου...
TirkaS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Εμένα στο flashaki μου βρήκε τον ιό με norton corporate και τον έσβησε από το auto protect αυτόματα (είχε κολλήσει στο autorun).. Τώρα ενώ αναγνωρίζει τη συσκευή σαν removable disc (όχι σαν kingston όπως πριν), δεν μπορώ να κάνω τίποτα σ αυτό. Αν πατήσω format απλά δεν κάνει τίποτα και όταν πάω να αντιγράψω ένα αρχείο σ αυτό μου λέει το εξής μήνυμα: Cannot copy blabla.txt: Cannot find the specified file Make sure you specify the correct path and file name Η πλάκα είναι ότι απ το Add Hardware το αναγωρίζει κανονικά και μου λέει This device is working properly!! Έλεος
caution Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Format!!!autorun.inf : ιος ολο μπροστα μου τον βρισκω ακομα και μεσα σε καρτα μνημης απο ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη μιας φιλης μου... Συνήθως γλυτώνεις και χωρίς format. Ρυθμίζεις να εμφανίζονται τα κρυφά και προστατευμένα αρχεία, σβήνεις autorun.inf και το αρχείο που αναφέρεται μέσα του, unmount, mount και είσαι εντάξει. Εκτός αν παίζει και πιο εξελιγμένη εκδοχή αυτού του χαζό-ιού
mpentenis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 ο ιος ομως σου απενεργοποιει τα κρυφα αρχεια και (σχεδον)οτι και να κανεις δεν εμφανιζονται δες εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=267196
caution Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 ο ιος ομως σου απενεργοποιει τα κρυφα αρχεια και (σχεδον)οτι και να κανεις δεν εμφανιζονταιδες εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=267196 Ααα δεν μου έχει κάτσει αυτό ποτέ, αλλά λογικό μου ακούγεται. Μάλλον έχω συναντήσει την Lite εκδοχή του μόνο
washcloud Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Το πρόβλημα έχει ως εξής:Έχω ένα μικρό flash memory της Transcend εκτός από το βασικό μου, το οποίο τώρα τελευταία αφού το χρησιμοποιώ για λίγη ώρα, μου πετάει error και δε με αφήνει να το ανοίξω. Ταυτόχρονα το AVG βαράει κόκκινο για ιό (τη μία είναι Worm, την άλλη Trojan Horse - έχει και ποικιλία να μη λέτε ).Όταν το σκανάρω μου βγάζει ότι κάτι το έχει χτυπήσει στο autorun. Αφαιρώ τον ιό και όλα ΟΚ. Την επόμενη πάλι από τα ίδια.... So what? ...μάλλον χρειάζεται scan όλος ο δίσκος (ο φάκελος windows βασικά), εκτός από το φορμάτ του φλας που ορθώς ήδη σου προτείνανε... TirkaS , δοκίμασε φορμάτ από τη διαχείριση δίσκων (επίσης τσέκαρε και το site της Kingston, παίζει να έχει ειδικό εργαλείο για φορμάτ. Και γενικά ΠΑΙΖΟΥΝ τέτοια "ειδικά" προγράμματα για φορματ σε flash sticks....)
TirkaS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 TirkaS , δοκίμασε φορμάτ από τη διαχείριση δίσκων (επίσης τσέκαρε και το site της Kingston, παίζει να έχει ειδικό εργαλείο για φορμάτ. Και γενικά ΠΑΙΖΟΥΝ τέτοια "ειδικά" προγράμματα για φορματ σε flash sticks....) Στο site της kingston δεν έχει τίποτα από tools για format (τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα τίποτα) τώρα από κει και πέρα στη διαχείρηση δίσκων δεν το εμφανίζει καν!!
arxaggelos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Αν είναι 1-2 giga το πολύ εγώ δεν θα το πάλευα άλλο...καινούριο κατευθείαν.
geo1st487 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Αν δεν μπορεις να κανεις format μεσα απο τα windows, βγες σε Ms-Dos prompt και κανε format (format f:, αν ειναι f ο οδηγος απο το flashaki αλλιως βαλε αντι για f το γραμμα οδηγου του flashaki).
TirkaS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μπα παίδες δεν γίνεται τίποτα Δοκίμασα από το command prompt το: chkdsk J: format J: αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση Anyway θα πάρω καινούριο μιας και δεν γίνεται τίποτα και έτσι κι αλλιώς δεν είναι μεγάλη η ζημιά Thnx για το χρόνο σας
HamerZ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Flash_Disinfector.exe http://www.bleepingcomputer.com/forums/lofiversion/index.php/t92090.html
The_Judas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δοκίμασε και αυτό: Εναρξη -> εκτέλεση -> cmd Εκεί γράφουμε: attrib autorun.inf -s -h -r del autorun.inf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.