kostasduth Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Τι έκανα εγω..να τι έκανα..αναβάθμισα το ΒΙΟS του Acer 1700 με επιτυχία. Όμως δε μου αρεσε ο τρόπος που δούλευε (ανεξηγητα υψηλή θερμοκρασία, συνεχη λειτουργία του ανεμιστήρα κτλ). Αποφάσισα να γυρισω στην αρχικη έκδοση του BIOS την οποία είχα κρατησει back up καθώς περνούσα την καινούρια. Μου λέει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχια κ κάνε κ 1 restart για να τα χωνέψει..το restart δεν έγινε ποτέ ! Απο τότε καθώς τον ανοίγω, απλά φλασαρει το cd rom κ ακούγεται ο ανεμιστηρας. Η οθόνη δε νιώθει τίποτα..μαύρη, το πληκτρολόγιο μοιαζει νεκρο κ οι usb έχουν τάση. Δοκίμασα πολλά : 1. Το περιβόητο FN+Esc ώστε να ξεκινησει να φλασάρει το bios με ειδικά αρχειάκια που είχα σε φλασάκι..πάει ρεύμα στο φλασάκι αλλα που να ξεκινησει.Δοκίμασα το ιδιο με εξωτερικο floppy αλλα δεν πάει τάση εκει (ίσως δεν ειναι συμβατο το συγκεκριμενο floppy) 2. Έβγαλα μνημες δισκο CPU μπαταρία bios κτλ..τα ξαναεβαλα αλλά τζίφος 3. H πλάκα ειναι ψάχνω το ρημάδι το τσιπάκι του bios κ δεν το βλέπω πουθενα (ξέρει κανεις που είναι ? Τι μου απομένει? Αλλάζω μητρική ή τσιπάκι ή φορητό !!! Ξέρει κανεις που το έχουν αυτο το έρημο το τσιπάκι στη μητρική ? Έχει κανείς καμια ιδέα?? έχει εξαντλήσει την υπομονη μου αυτη η acer..
apollonas69 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 an se endiaferei to acer exei psei se komma i motherboard exei problima epeidei den akseizei na to episkeuasis an se ediaferei to thelo gia antalaktika eimai katoxos enws acer 1700 an nomizeis pws thes na to dwseis se mia timi pou nomizeis epikinonise na ta poume [email protected] na eisai kala perimenw nea sou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.