pagratios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Θέλω να κάνω εγκατάσταση το windows live messenger 8 και εκεί που την κάνει μου πετάει το μνμ της φωτογραφίας!Παίζει ρόλο ότι πριν είχα εγκαταστήσει το 9?
pagratios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Ούτε ένας δεν ξέρει ή δεν του το έχει κάνει?θέλω τους κοινόχρηστους φακέλους που δεν έχει το 9
rista Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Με ενα search βρηκα πως το προβλημα σου λυνεται κανοντας register καποια dll ειδου: I had the same problem. The way I fixed it (and it worked) was to go to Start>Run, type 'cmd' and then enter each of these one at a time at the command prompt (hit 'enter' after each one if needed): regsvr32 wuapi.dll regsvr32 wuaueng.dll regsvr32 atl.dll regsvr32 wucltui.dll regsvr32 wups.dll It also fixes an issue where you keep getting messages from the security center saying automatic updates are off when the automatic update window says they are on. δοκιμασε αυτα και επειτα προσπαθησε να ξανακανεις εγκατασταση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.