hackertom Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 που μπορώ να βρώ drivers για ασύρματη καρτα;δεν την αναγνορίζει το ubuntu! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Θα μας βοηθουσες αφανταστα αν μας ελεγες και ποια ειναι! Κανε ενα lspci και ποσταρε το αποτελεσμα εδω και θα σου πουμε τι παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkotzia Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Εγω έχω το Netgear Wireless PCI Rangemax Next WN311T και έχω την ίδια απορια.Που θα βρω drivers?Βασικα θελω να δοκιμασω το BackTrack live CD αλλα δεν αναγνωριζει την καρτα μου. Με δεδομενο οτι βρισκω τουςdrivers, πως θα τους ενσωματοσω στο CD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Συνήθως δεν έχει νόημα να λέτε το μοντέλο και την εταιρία της συσκευής. Το chip set μας ενδιαφέρει. Το βλέπουμε με lsusb για usb συσκευές, και lspci για pci συσκευές. man lsusb man lspci Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.