dimzarkos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 εγκατεστησα το msn beta και όταν πας να κανς εισοδο μου βγαζει ενα σφαλμα 8000ffff... υπαρχει τροποσ να λυθει το προβλημα μου;
hackermon1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 αν έχεις firewall απενεργοποίησε το ή προσθεσε το στις εξαιρέσεις του έτσι ώστε να σου επιτρέπει την είσοδο .
dimzarkos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 αν έχεις firewall απενεργοποίησε το ή προσθεσε το στις εξαιρέσεις του έτσι ώστε να σου επιτρέπει την είσοδο . πως το απενεργοποιω ;!!!
PCharon Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Συμφορουμίτη, το λέει και η ίδια η έκδοση του προγράμματος: είναι beta! Αυτό σημαίνει πως δεν είναι τελική/ολοκληρωμένη έκδοση αυτή που χρησιμοποιείς και είναι ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ να έχει σφάλματα στον κώδικα. Αυτό ισχύει για όλα τα λογισμικά. Αν έχεις πρόβλημα κατέβασε και χρησιμοποίησε την τελευταία "κανονική" έκδοση, όχι beta δηλαδή.
Swimmer21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 παιδια εχω ακριβως το ιδιο προβλημα εδω και 2 μερες!! Δουλευε κανονικα το Beta για τουλαχιστον 1 μηνα και τωρα βγαινει αυτο το error 8000ffff κατα την εισοδο...δεν εχω firewall και οι φιλοι μου που εχουν και αυτοι το beta δεν εχουν προβλημα! ...καμια ιδεα? ΑΚΥΡΟ..! το βρηκα! το σφαλμα αυτο βγαινει οταν δεν φορτωνονται οι επαφες! Λειπει δηλαδη το αρχειο contacts.msi (καπως εφυγε απο μονο του τελοσπαντων)...το κατεβασα και ολα οκ! Download contacts.msi http://senduit.com/4dfc5c
salida Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 σωστό...το εψαχνα για λιγο και δεν μπορουσα να καταλαβω τι φταει..αλλα εδωσες λυση. respect Swimmer21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.